HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 26: Actor Brad Pitt (L) actress Angelina Jolie talk to the audience at the conclusion of the 84th Annual Academy Awards held at the Hollywood & Highland Center on February 26, 2012 in Hollywood, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)
Getty Images
HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 26: Actor Brad Pitt (L) actress Angelina Jolie talk to the audience at the conclusion of the 84th Annual Academy Awards held at the Hollywood & Highland Center on February 26, 2012 in Hollywood, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)
Getty Images

Djeca na prvom mjestu

Angelinu Jolie i Brada Pitta spojili su zdravstveni problemi Zahare i Shiloh

Glumica Angelina Jolie progovorila je o zdravstvenim problemima svoje djece, a najponosnija je zbog činjenice koliko su se kao obitelj ujedinili u teškim trenucima.

Dvije kćeri Angeline Jolie i Brada Pitta, Zahara (15) i Shiloh (13) u posljednja su dva mjeseca završile u operacijskoj sali, a slavna glumica u emotivnom eseju za Time ispričala je obiteljsku priču. Povod njezinog eseja bila je ljubav i poštovanje povodom međunarodnog Dana Žena.

"Posljednja dva mjeseca bila sam suočena s operacijama svojih kćeri. Najprije je na operaciji završila moja najstarija kći, 15-godišnja Zahara, a onda je nekoliko dana kasnije i mlađa kćer Shiloh morala operirati kuk", rekla je Jolie koja nije otrkrila o kakvim problemima se radilo kod najstarije kćeri.

Los Feliz, CA - *EXCLUSIVE* **WEB MUST CALL FOR PRICING** - Actress Angelina Jolie looks classy in a maxi black dress while out buying flowers with her kids Shiloh and Vivienne. Shiloh can be seen walking with the help of crutches.
*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 504853744, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Bruce/Javiles/WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Bruce/Javiles/WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Angelinina kći Shiloh operirala je kuk.

 

Potpora je najvažnija

"One razumiju koliko je važno imati potporu kada prolaziš kroz probleme sa zdravljem i koliko moraju biti ponosne na svoje ožiljke i strpljive u vremenu kad se oporavljaju", dodala je Angelina koja je uz svoje kćeri cijelo vrijeme bila u bolnici. Spavala je uz njih u istoj sobi i bila je cijelo vrijeme u pidžami.

Njezin bivši suprug Brad zbog operacija svojih kćeri je otkazao sudjelovanje na ovogodišnjoj nagradi BAFTA i to je napravio bez dvojbi.

 

Oscar® nominees Leonardo DiCaprio and Brad Pitt during the live ABC Telecast of The 92nd Oscars® at the Dolby® Theatre in Hollywood, CA on Sunday, February 9, 2020., Image: 497507794, License: Rights-managed, Restrictions: For Editorial Use Only, Model Release: no, Credit line: Michael Yada / PictureLux / Profimedia
Michael Yada / PictureLux / Profimedia

"Možda više nisu zajedno kao ljubavni par, ali posebnu pažnju pridaju roditeljstvu. Brad ipak nije ništa rekao javno, ali je zato Angelina dala ispovijest o teškom razdoblju za obitelj. Oboje su pokazali da su brižni roditelji kad je riječ o njihovoj djeci", rekao je izvor.

Uz roditelje u bolnicu su dolazili i ostala braća i sestre. "Znali su braća i sestre donijeti karte i igrati se satima. Bilo je dirljivo to sve vidjeti", kaže izvor.

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 09: (L-R) Vivienne Marcheline Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Zahara Marley Jolie-Pitt, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt and Knox Jolie-Pitt attend the European premiere of
Tim P. Whitby/Getty Images

Ponosna na kćeri

"Neizmjerno sam ponosna na svoje kćeri kada gledam koliko su brižne jedna prema drugoj. Ništa im nije bilo preče od toga da si međusobno pomognu i s radošću su sve ostalo stavile po strani kako bi se mogle posvetiti jedna drugoj. Osjećale su se ispunjeno jer su mogle pomoći. I to je ljubav.", dodala je ponosna Angelina kojoj je bila namjera slaviti žensku solidarnost i ljubavi.

Nakon što su izašle iz bolnice, Angelina je s kćerima otišla u shopping, a Zahara je izrazila želju da posjeti poznati cirkus. Mama Angelina hvalila je svoje cure koje su pokazale nevjerojatnu hrabrost, a ponosna je što se u proces oporavka uključio i Maddox (18), Pax (16) i Knox (11).