John Pavlish
Povratak iz Londona

Anitu Dujić dugo nismo vidjeli za ulicama Zagreba: Ponosno je prošetala trbuščić!

Svoje prvo dijete dekoraterka seta i dizajnerica nakita Anita Dujić i izabranik njezina srca, Britanac Duncan Broadfoot, očekuju početkom iduće godine. Trbuščić raste, a Anita, koja je početkom godine i zbog posla i zbog ljubavi preselila u London, s dragim je odlučila da će roditi u Hrvatskoj.

Povratak u Zagreb prije nekoliko dana srećom je ispunio ambicioznu i svestranu Anitu Dujić koja je ušla u peti mjesec trudnoće. Ljeto je provela radeći na filmu koji se snimao u Londonu te je na društvenim mrežama priznala da je svega nekoliko dana provela u rodnoj Dalmaciji i uživala u krugu obitelji. Stoga joj i ovaj dolazak na odmor u Hrvatsku mnogo znači, pa je sa zagrebačkog Trga Bana Jelačića odmah objavila jednu veselu fotografiju, pokraj koje je napisala: 'Zagrebačke noći s Duncanom Broadfootom' i odmah je bilo jasno tko stoji iza fotoobjektiva.

Anita je gradom prošetala u modernoj ljetnoj haljini do ispod koljena i s prorezima sa strane, a budući da je posljednje dvije večeri itekako prohladno, navukla je i kožnu jaknu, dok je na nogama imala gležnjače otvorenih prstiju. Njezina torbica brenda Gucci ipak je pala u drugi plan, budući da najviše pozornosti sada ipak privlači njezin već lijepo vidljiv trbuščić.

Bit će Anita u Zagrebu i na jugu Lijepe Naše ususret porođaju sve češće viđena, budući da je sretni par, koji se upoznao prošle godine na Visu, odlučio da će dijete na svijet doći u Hrvatskoj.

A post shared by Anita Dujic (@anita__dujic) on

Linker
25. travanj 2024 08:56