Promo, Red agencija
Promo, Red agencija

Antonija Blaće

Stajling za tjedan mode

Antonija Blaće izašla u crnom od glave do cipela: Ove salonke kao da nikad neće izaći iz mode

Antonija Blaće, Anita Dujić, Antonia Matković Šerić, Petra Friganović, Nika Turković, Nina Mia Čikeš, Borna Kotromanić, Senka Bulić, Marko Petrić, Borut Mihalić, Lidija Lešić i Lu Jakelić samo su neki od poznatih koji tijekom hrvatskog tjedna mode Bipa Fashion.hr prate nove kolekcije domaćih dizajnera.

Posjetitelje druge večeri tjedna mode Bipa Fashion.hr novim je kolekcijama za jesen i zimu u četvrtak oduševilo pet dizajnerskih imena – Staša Design, Yelena H., Les Émaux., Anthony Avangard i Klisab. Pljeskom su ih nagradili i brojni poznati koji su sjedili u prvim redovima publike.

Kako i priliči modnim spektaklima, na Fashion.hr-u koji se ovaj puta održava u Paviljonu 8 Zagrebačkog velesajma, dođe se i vidjeti i biti viđen, pa se dame trude osvanuti u svojim ponajboljim izdanjima. Dan nakon revije održane u četvrtak osobito se priča o modnom odabiru voditeljice Antonije Blaće, koja bi zapravo izgledala vrlo samozatajno u crnoj kombinaciji s hlačama da nije nosila salonke s top trendi uzorkom sezone, one s bezvremenskim životinjskim uzorkom.

Pogledajte i kako su nove trendove isfurali dizajnerica nakita Anita Dujić, glazbenica Antonia Matković Šerić, bivša manekenka i model  Petra Friganović, pjevačica Nika Turković, arhitektica Nina Mia Čikeš, stilist i poduzetnik Borut Mihalić, Instagram influencerica i manekenka Lidija Lešić i glazbenica Lu Jakelić.

Promo, Red agencija

Nika Turković