Promo
Uvijek svoja

Antonija Blaće: 'Promijenila sam prehranu i već se osjećam bolje, a ručak si nosim na posao'

Kakva je bila u dvedesetima, kakve su joj tridesete i kako gleda na četrdesete, voditeljica Antonija Blaće otkrila nam je na dan svog slavlja koje je započelo već u ranim jutarnjim satima, na setu 'Života na vagi', s kolegama s RTL-a.

'S 20 godina sam mislila da je netko s 38 dosadan i star, a danas mislim da sam ja s 20 sebi bila dosadna. Pogled na svijet mi se promijenio i mogu reći da mi je sada sve ljepše u životu', rekla je Antonija Blaće na svoj 38. rođendan.

Žene često znaju reći da im kasne tridesete donesu promjene u izgledu, kad gravitacija počinje raditi svoje, ali Antoniju to nimalo ne brine pa komentira u svom pozitivnom stilu: 'Ne vidim neke silne promjene, gledam se svaki dan, pa sam valjda navikla. Uostalom, nije to više kao nekad, vidim to i po svojim vršnjakinjama, sve izgledaju kao cure', rekla je voditeljica koja se na setu RTL-ova showa 'Život na vagi' našla iza kamere, kao kreativna producentica zadužena za casting, igre, vaganja i eliminacije, iskušenja i izazove.

Promo Bliss

Ipak, neke je promjene s godinama uvela u svoj život, a jedna od njih odnosi se na promjenu prehrane. 'Puno više pozornosti pridajem prehrani. Nedavno sam išla na savjetovanje o prehrani i test intolerancije u Nutrilife Centar, nekako sam znala da se mogu osjećati bolje pa sam se odvažila. Svašta sam morala izbaciti iz prehrane, no nije riječ o nekom velikom odricanju i ne pada mi to teško jer se više temelji na mediteranskoj zdravoj prehrani', rekla je Antonija i otkrila da se već nakon kratkog razdoblja osjeća puno bolje, poletnije, s više energije. No, za svaki program prehrane, valja imati dobru strategiju. 'Organiziramo se, suprug i ja, pa zajedno planiramo obroke i kuhamo. Jelo si tako na posao nosim od kuće', kaže svestrana Šibenčanka sa zagrebačkom adresom.

A modno je, priznaje, s godinama sve hrabrija. 'S vremenom stvoriš taj stav 'baš me briga'. U mladosti stalno razmišljaš da ti nešto ne stoji, a ne shvaćaš da ti je mladost sama po sebi dovoljna… a poslije, poslije već izgradiš svoj stil i osobito samopouzdanje', govori.

Nakon cijelog radnog ljeta, što je često uključivalo i radne vikende, ni jesen Antoniji još nije donijela godišnji odmor i predah. 'Još malo, malo i dolazi studeni i moj godišnji. Imam mali plan sa suprugom, putovanje, ali ne smijem unaprijed otkrivati, da ne ureknem', tajanstvena je Antonija koja je s vaterpolistom Hrvojem Brlečićem u lipnju proslavila drugu godišnjicu braka, a iza njih je devet godina sretne veze.

Svima koji joj od jutra čestitaju, Antonija je zahvalila putem Instagrama:

HVALA VAM NA LIJEPIM ŽELJAMAAAAA A nadam se da će se i vama se danas nešto lijepo dogoditi da ne slavim sama

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on

Linker
19. travanj 2024 22:11