zagreb 17.04.2018
Naf Naf ducan promocija nove kolekcije
na slici: antonija blace
foto vedran peteh
Vedran Peteh
zagreb 17.04.2018
Naf Naf ducan promocija nove kolekcije
na slici: antonija blace
foto vedran peteh
Vedran Peteh

Voditeljica Antonija Blaće

San svake žene

Antonija Blaće se namučila za svoju petu godišnjicu braka, a zbog rezultata joj svi zavide

Baš na petu godišnjicu braka voditeljica je došla je do genijalne ideje. U walk-in ormar okomito je stavila stari krevet i od njega super organizirani ormar.

"Ne znam kako vi s ormarima, ali ja muku mučim. Ide priča. Digli smo knauf jedan da ogradimo walk-in. Jer kao moraš imati walk-in. (Boring) Naravno, nismo ga dovršili. Privremeno smo u njega ugurali stari krevet, ono kao, dok ne smislimo gdje s njim, donijet ćemo ga na viksu i bla. Znate kako to ide, da se ne baci to. Normalno, eno krevet još u walk-in. Imam još manje mjesta nego prije. E evo, sad sam ga rastavila (što se moglo) i vidim, ne ide dalje, a nemam sad kamo s njim. Ništa, improviziram i sad od njega radim ormar'', otkrila je voditeljica Antonija Blaće i sve oduševila domišljatom idejom.

instagram

Nakon što je počela slagati svoju odjeću u ormar shvatila je da je ideja genijalna.

instagram

Ormar je prostran, a ovakvom organizacijom s lakoćom će doći do modne kombinacije.

Tako organiziran ormar san je svake žene,  a ovo rješenje vrlo je zahvalno.

instagram

Fotka 'Prije i poslije' je najbolji pokazatelj koliko je odlična ova ideja.

 

Voditeljica je upotrijebila dijelove starog kreveta i improvizacijom došla do ormara kojeg se ne bi postidio ni prestižni butik jer je sve organizirano i vidljivo.

 

Ormar je postavljen na poseban dan

Poznata voditeljica Antonija Blaće se 26. 6. 2015. udala za ljubav svog života Hrvoja Brlečića, a formule za sretan brak su, čini se, pronašli.

FOTO: Maja Jurović

Vjenčanje je bilo jako lijepo i veselo, a posebnu pažnju plijenila je njezina dizajnerska vjenčanica

 

"Volimo se. To je to. Ne djeluje mi kao neki težak zadatak. A onda opet svašta smo stvarno prošli u tih skoro 11 godina, od seljenja, podstanarstva, operacija, razdvojenosti, evo sad i nerazdvajanja u lockdownu... I moglo je biti i teško, a nama nekako nije. Ne znam je li to neki blagoslov ili je do nas. Ako je do nas, stvarno smo carevi. Još uvijek nismo došli u onu fazu koju ti ljudi objašnjavaju kad se ženiš - a vidjet ćeš, sve ti to prođe kroz par godina, sve ti dođe na isto. Prođe zaljubljenost i to. Meni je osobno sve ljepše što vrijeme ide dalje. ", rekla je za RTL.hr Antonija povodom svoje pete godišnjice braka koja se vjenčanja rado prisjeća, a svoju dizajnersku vjenčanicu Envy Rooma posuđivala tri puta za druga vjenčanja, te je svima je donijela sreću.

"Posudila sam je već tri puta za druga vjenčanja. Ona živi svoj život. I baš planiramo sad za godišnjicu pogledati slike s vjenčanja jer ni jednu još nismo razvili."

instagram

Antonija ne skida osmijeh s lica na svoju petu godišnjicu

Čitajte i:

Antonija Blaće i suprug u sedmom nebu: Najvažniji dan sretnog para

Antonija Blaće: 'Danas bih drugačije, ali tada nisam znala bolje'

Nema je na TV ekranima, ali Antonija Blaće glavna je u gradu