zagreb 13.02.2013
dvije godine emisije studio 45 - pepermint - antonija mandic
na slici:
foto vedran peteh
vedran peteh
zagreb 13.02.2013
dvije godine emisije studio 45 - pepermint - antonija mandic
na slici:
foto vedran peteh
vedran peteh

dobar posao u Dubrovniku

Antonija Mandić o odluci života: 'Ponekad žalim za televizijom, ali sada imam više posla nego ikad!'

  • 14.06.2019. u 15:24

  • Autor:
    • Maja Ćurić

Bivša TV zvijezda Antonija Mandić možda je napustila male ekrane, ali zato još uvijek radi ono što najviše voli. Kao prezenterica konferencije New Europe Market razgovarala je nedavno s holivudskim zvijezdama koje su nedavno posjetile Dubrovnik - Jessicom Albom, Gabrielle Union i Alanom Cummingom te otkrila svoje dojmove o njima, ali i priznala nedostaje li joj televizija.

"Holivudske zvijezde su super! Alan Cumming je veseljak koji je iskoristio vrijeme u Dubrovniku. Došao dan ranije zbog kupanja i razgledavanja. Agent mu je porijeklom Hrvat iz Dubrovnika pa su iznajmili automobil i vozili se okolo. Gabrielle Union i Jessica Alba su prekrasne, ali potpuno drugačijeg rasporeda. Došle su u utorak popodne i otišle u srijedu ujutro pa je sve bilo na brzinu. Obje su prekrasne, Gabrielle vrlo otvorena i simpatična, Jessica malo ipak rezerviranija i mogu reći ovisna o mobitelu, nije ga ispuštala iz ruku. Imala sam malo vremena s curama prije intervjua da se upoznamo i popričamo i jako im se svidio Dubrovnik. Prvi su put došle, ali su rekle da se planiraju vratiti s obiteljima. Od prve godine sam u Dubrovniku na NEM konferenciji koja je poznata u svijetu i mogu reći da je ove godine bilo najviše događanja.", govori nam Antonija Mandić i dodaje kako su holivudske glumice došle s pravom svitom.

Instagram
 

Dubrovnik, 110619.
Razgovor s Alan Cumming-om na NEM susretu u Dubrovniku, u hotelu Dubrovnik Palace.
Na fotografiji: Alan Cumming, Antonija Mandic
Foto: Bozo Radic / CROPIX
Bozo Radić / hanza media

 

Instagram

"Došle su s vojskom stilista, frizera i vizažista. Kad smo se našli prije konferencije, s njima je došlo i 15-ak ljudi. Tako je to valjda kad si holivudska faca", priča nam Antonija koja ponekad žali za time što je napustila televiziju.

Zagreb; 170211.
Druzenje s Tatjanom Matejas Cameron Tajci za vrijeme snimanja showa Antonije Mandic
Šime Šokota / hanza medija
 

"Što se televizije tiče, malo mi nedostaje, ali istina je da sam slobodna kao ptičica što se drugih poslova tiče, iako sam NEM radila i dok sam bila na RTL-u. Iako nisam više na ekranu, posla imam više nego ikad i na tome sam beskrajno zahvalna" - otkrila nam je Antonija, koja nije išla u razvikani Revelin gdje izlaze šeici nego se na jugu drži provjerenih mjesta.

"Dubrovnik mi je jedan od najljepših i najdražih gradova u Hrvatskoj i da nema NEM-a, pronašla bih već neku izliku za otići privatno. Kad je odmor u pitanju preferiram manja, intimnija mjesta, ali Dubrovnik na par dana je uvijek jackpot. Što se izlazaka tiče, NEM svake godine organizira i partyje na najljepšim dubrovačkim lokacijama, a tako je bilo i ove godine. Prvu večer je bio njihov party dobrodošlice na krovu hotela Dubrovnik Palace, s najljepšim pogledom na Lapad, drugu večer bio je party uz bazen hotela, uz samu obalu mora, a bila sam i na plaži Banje. Tako da sam se i toga nauživala. Pomalo se dolje već osjećam kao domaća, pozdravljaju me svi redom s obzirom na to da često dolazim", govori nam Antonija koja je na listu ljudi koje je intervjuirala stavila još nekoliko slavnih imena, a danas, 14. lipnja slavi rođendan.

"Slavit ću, ali ništa posebno, samo večera s društvom - ali planiram veliki tulum sljedeće godine kad bude okrugli. Ove sam godine još premlada".