Profimedia, Visual
sve mu je oprošteno

Ashton Kutcher udario tinejdžera automobilom pa se ispričao naslikavanjem

40-godišnji Ashton izlazio je iz studija Sunset Bronson u svom crnom automobilu Tesla kad se pred njim pojavio mladić na biciklu, no za kočenje je bilo prekasno.

Poznati glumac Ashton Kutcher i njegova supruga Mila Kunis na glasu su kao prizemljeni i simpatični celebrityji, a to može potvrditi čak i mladić kojeg je Ashton slučajno udario automobilom, pišu američki mediji.

Incident se dogodio kad je 19-godišnji Leo Marenghi, koji radi kao babysitter, krenuo u školu po djecu koju čuva i slučajno stao na put 40-godišnjem Ashtonu.

Mladić se vozio na dječjem biciklu jednom od svojih štićenika i približavao prilazu studija iz kojeg je Ashton izlazio, a prema njegovim riječima, zidić je bio previsok da bi ga slavni glumac vidio.

"Zid mu je blokirao pogled pa me nije mogao vidjeti", objasnio je Leo, "Kad me napokon ugledao, bilo je prekasno za kočenje".

Srećom, mladića udarac nije ozlijedio, a za slavnog glumca čak i nakon takve zgode ima puna usta hvale.

"Odmah je izjurio iz automobila i pitao jesam li dobro te se počeo ispričavati", prisjetio se Leo te dodao da je Ashtona pitao je li sve u redu s njegovim automobilom na što je glumac odgovorio: "To uopće nije važno.Jesi li sigurno dobro?".

Kad je ponovno potvrdio da je dobro, mladi babysitter dosjetio se kako bi mu se glumac mogao odužiti pa ga je upitao bi li se mogao s njim fotografirati, na što je Ashton odmah pristao.

Instagram

"Bio je strašno ljubazan. Malo sam natečen, ali s obzirom da kosti nisu slomljene nemam razloga otići na policiju", rekao je Leo portalu E!News.

Fotografijama 's mjesta nesreće' mladić se brže bolje pohvalio na Instagramu te napisao: "Udario me automobil. Ali sve je ok jer je to bio Ashton Kutcher".

Instagram

Linker
20. travanj 2024 16:33