Getty Images
Kružio oko stana

Australska pjevačica u strahu: Izbezumio ju nepoznati muškarac

Nepoznati muškarac je nekoliko tjedana uhodio i maltretirao pjevačicu Kylie Minouge (50) koja je, uznemirena cijelom situacijom, na kraju pozvala policiju i angažirala osiguranje. Čudnog muškarca primjetili su i susjedi.

Australsku pjevačicu doživjela je neugodno iskustvo. Džepna Venera bila je prisiljena pozvat policiju nakon što ju je misteriozni čovjek uhodio i šetao oko njezinog stana.

Susjedi su upozorili pjevačicu o čovjeku u 40-im godinama koji se kod njih čak i raspitivao gdje točno živi. 'Čudak se motao tu po ulici. Ispitivao je susjede gdje joj je kuća', rekao je jedan od susjeda, a drugi su nadodali da je znao zvoniti na njezin portafon po nekoliko sati i odbijao otići. Uznemirena pjevačica sve je prijavila policiji i angažirala zaštitare da čuvaju njezin dom.

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 21:  *** EDITORIAL USE ONLY IN RELATION TO THE BRIT AWARDS 2018***  Kylie Minogue attends The BRIT Awards 2018 held at The O2 Arena on February 21, 2018 in London, England.  (Photo by John Phillips/Getty Images)
Getty Images

Kylieni prijatelji izjavili su da je jako potresena i da je poduzela sve mjere osiguranja. Ovo nije prvi put da se susrela s neugodnim obožavateljima - krajem prošle godine muškarac joj je prijetio prije njezina nastupa u Njemačkoj. Koncert koji je održala u Belgiji zato je čuvalo 20 zaštitara od kojih su neki bili naoružani automatskim puškama.

Inače, Kylie je u Londonu viđena s dečkom Paulom Solomonsom (43). Vezu s njim objavila je ljetos, a zaruke sa sada bivšim dečkom, glumcem Joshuom Sasseom raskinula je u veljači 2017. godine.

Linker
24. travanj 2024 07:55