GC Images
druga beba nakon četiri godine

Baby boom među poznatima: Još jedna slavna glumica čeka dijete!

Druga bebica stiže u dom slavne holivudske glumice - trudna je Keira Knightly!

Slavna 34-godišnja zvijezda rođena u glumačkoj obitelji u britanskom Teddingtonu, Keira Knightly, i njezin suprug, 35-godišnji glazbenik James Righton, čekaju drugu bebu.

Da je prinova na putu bilo je jasno kad se pojavila na koktel zabavi kuće Chanel u Parizu - pohvalila se 'na sva zvona' budući da je odjenula bež haljinu, laganu, koja je trbuščić bacala u prvi plan. Kreacija nosi i prepoznatljiv potpis, romantičnu stranu obožavane francuske modne kuće. Nekom posebnom srećom zračio je par cijelu večer, držali su se za ruke, smijali se, on je bio posebno brižan, a ona nasmijana.

Bila je to ujedno i večer njihovih ne baš prečestih cjelovečernjih zajedničkih izlazaka, budući da su kod kuće, u sigurnim rukama, ostavili kćerkicu Edie, koja je upravo proslavila četvrti rođendan.

PARIS, FRANCE - MAY 02: (L-R) James Righton and actress Keira Knightley attend the CHANEL J12 cocktail on Place Vendome on May 02, 2019 in Paris, France. (Photo by Marc Piasecki/GC Images)
GC Images

Prvi porođaj, nije krila slavna glumica, za nju je bilo teško iskustvo. "Izašla si sa otvorenim očima. S rukama u zraku. Vrišteći. Stavili su te na mene, punu krvi, s glavom neobičnog oblika. Pulsirala si, hvatala zrak, vrištala. Sjećam se povraćanja, krvi, šavova. Sjećam se bojišta. Tvoje borbe i pulsiranja života. Preživljavanja. Jesam li ja slabiji spol? Jesi li ti?", riječi su koje je Keira javno uputila svojoj kćerkici, ali i svim majkama nekoliko mjeseci nakon porođaja.

Cijeli je svijet obilazila i njezina opaska koju je iznijela javno, kad je prozvala britansku vojvotkinju Kate Middleton zbog prikazivanja postporođajne idile u javnosti. 'Izašla je iz bolnice sedam sati nakon porođaja, u štiklama i sa šminkom na licu. S licem koje svijet želi vidjeti. Sakrij. Sakrij našu bol, naša tijela koja se raspolavljaju, naše dojke koje cure, naše podivljale hormone. Izgledaj predivno, izgledaj šik, ne pokazuj svoju bitku, Kate', napisala je bijesna Knightley koja je svoju Edie rodila jedan dan prije nego što je Kate rodila princezu Charlotte.

BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 22:  Composer James Righton (L) and actress Keira Knightley   attend the 2015 Vanity Fair Oscar Party hosted by Graydon Carter at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 22, 2015 in Beverly Hills, California.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Getty Images
James Righton i Keira Knightley

Linker
24. travanj 2024 00:09