NOVA GLORIA DONOSI

Baby boom na HRT-u: U obitelji voditeljica stižu prinove

  • 08.02.2018. u 15:15

  • Autor:
    • Damir Leljak

Davor Matota, privatni album
Novi broj magazina Gloria donosi sve o sreći u obitelji HRV-ovih voditeljica Zlate Mück Sušec i Tomislave Vucelić - obje su u blaženom stanju, a dok je Zlata već sa svojim četverogodišnjim sinom Tinom prošla mnoge faze majčinstva, Tomislava će se po prvi puta upustiti u ovu avanturu

Zlata Mück  Sušec (33), voditeljica na HRT-u i Anteni Zagreb, ponovno je trudna. Sa suprugom Sašom Sušecom(36), sportskim komentatorom na RTL Televiziji, ima četverogodišnjeg sinčića Tina, a prinova stiže u lipnju. - Presretni smo. Dobro se osjećam pa još nisam otišla na porodiljni - rekla je Zlata za Gloriju.

U sedmom su nebu još otkako su se vratili s medenog mjeseca i voditeljica HRT-ovog Dnevnika Tomislava Vucelić i njen suprug, menadžer Ivor Vucelić. Tada su saznali da će na ljeto postati roditelji pa nakon dubrovačkog vjenčanja u studenom prošle godine, romantičnog putovanja u Meksiko, ova je sretna vijest bila kao šlag na torti.

Detalje o dolasku prinove donosi novi broj magazina Gloria koji je u prodaji od četvrtka, 7.veljače, a koji svojim čitateljima povodom Valentinova daruje četiri kupona s popustima do 40% za kozmetičke proizvode u DM-ovim prodavaonicama i Müller parfumerijama.