Nicole Kubelka / Zuma Press / Profimedia
Nova uloga

Baby boom u svijetu Harryja Pottera! Još jedan njegov prijatelj uskoro će postati otac

Glumac Devon Murray, poznat po ulozi u slavnom serijalu o malom čarobnjaku, uskoro će mijenjati pelene, čemu se jako veseli, ali je i pomalo nervozan.

Nakon što je Rupert Grint, poznao kao Ronald Weasley iz hit filmskog serijala Harry Potter postao otac, ulogu oca uskoro će iskusiti još jedan njihov kompanjon. Glumac Devon Murray, koji je u Harryju Potteru utjelovio vrckavog Seamusa Finnigana koji posebno naginje pirotehnici, putem društvenim mreža podijelio je sretnu vijest da očekuje prinovu.

Na Instagramu je objavio simpatičnu fotografije s ultrazvuka i dječje robice, kratko napisavši datum dolaska bebe: "Beba Murray, 14. siječnja 2021.".

Inače, glumac će prvo dijete dobiti s djevojkom Shannon McCaffrey, a u komentaru na prijateljevu čestitku ispod objave, Murray je napisao da su i on i djevojka mu presretni, iako još ne znaju spol djeteta. "Sretni, smo uzbuđeni, ali i pomalo nervozni. Ne možemo dočekati da dođe na svijet", otkrio je Murray.

Zaredale su se čestitke kolega

U komentarima su mu čestitali i njegovi kolege i kolegice s kojima je snimao Harryja Pottera. "Jao, čestitke Dev. Jako sam sretna zbog tebe! Bit će tako zabavan otac!", napisala mu je Evanna Lync koja je u poznatom filmu utjelovila samozatajnu Lunu Lovegood.

Murray i McCaffrey zajedno su od listopada 2018., a svoje prvo Valentinovo proslavili su u romantičnom Parizu. Već tada je glumac napisao kako ne može zamisliti život bez svoje nove djevojke, a sada nam ostaje vidjeti hoće li svoju vezu okruniti brakom ili će s tim ipak malo pričekati.

Čitajte i:

Kompanjon Harryja Pottera postao tata! Donedavno nitko nije ni znao da mu je partnerica trudna

Obožavatelji Harryja Pottera su oduševljeni: Za mjesec dana stižu četiri nove priče

I simpatično i moćno u isto vrijeme: Usain Bolt otkrio ime svoje djevojčice i rastopio mnoga srca

Od preljuba do oprosta! Najbrži čovjek na svijetu postao otac, vijest objavio premijer Jamajke

Bernie Ecclestone o brizi za sina kojeg je dobio u 90. godini života: 'Sve ću raditi, osim jedne stvari'

Linker
19. travanj 2024 02:33