BURA EMOCIJA

Baka Danijela Dvornik puca od ponosa: Već se hvali na Instagramu

Instagram
Ella Dvornik rodila je djevojčicu, a baka ne skida osmijeh s lica! 'Ovo je najdragocijeniji trenutak u mom životu', kaže Danijela Dvornik

Proteklih su dana na Instagramu mama i kći, Danijela i Ella Dvornik zbijale šale u nervoznom iščekivanju prinove, zbog čega je Ella i objasnila kako se radilo o pedeset sati dramatičnog dolaska djevojčice, ali otkako je stigla na svijet, njihovoj sreći nema kraja. Malena ima dva imena i dva prezimena; Balie Dee Dvornik-Pearce, a ponosna baka s osmijehom od uha do uha već je objavila prvu fotografiju sa svojom unukom.

'Noćas se moje čelo žari, noćas se moje vjeđe pote;
i moje misli san ozari, umrijet ću noćas od ljepote!', piše Danijela stihove Tina Ujevića na Instagramu i pozira držeći u naručju tek rođenu unuku.

 

Bura emocija preplavila je Danijelu proteklih dana dok je bdjela uz krevet svoje kćeri u zagrebačkoj privatnoj poliklinici Podobnik. Tako je s javnošću podijelila i kako joj je najteže što Dine nema u ovim lijepim trenucima.

'Ovih dana napetosti i iščekivanja, stalno mi je Dino u mislima. Zateknem se u razmišljanjima što bi bilo kad bi bilo. Vidim ga kako nam podiže atmosferu , vjerojatno bi u bolnici bio show! Tako bi on prikrivao svoju nervozu. Ali bilo bi smijeha. Jako sam tužna što to nije dočekao. Bio bi izvrstan 'dida'', napisala je.