Getty Images
JAVNI ISTUP

Barbra priznala aferu s princem Charlesom: 'Da su mi se karte posložile bila bih prva židovska princeza'

Pjevačka i filmska zvijezda, redateljica Barbra Streisand (77) otkrila je da je imala romansu s princem Charlesom (70) tijekom svoje gaže na British Summer Timeu u Hyde Parku nakon godina i godina skrivanja.

Barbra Streisand i princ Charles upoznali su 1974. na setu filma "Funny Lady", a iako se godinama šuškalo o njihovoj tajnoj vezi, sada ju je glumica i službeno potvrdila. Sreli su se još jednom 1994. kada je nastupala za njegovu humanitarnu nakladu na Wembley Areni u Londonu, a nedavni nastup u Hyde Parku ju je posjetio na davnu ljubav.

, Image: 446567241, License: Rights-managed, Restrictions: Contributor usage restriction: Personal use., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy

Barbra je s pozornice dobacila da je mogla biti prva židovska princeza, a dotaknula se i Meghan Markle kojoj je posvetila stihove koji spominju njezin blještavi zaručnički prsten. Pjevačica Barbra Streisand nije se htjela suzdržavati tijekom nastupa, pa je nekoliko puta spomenula princa dok je imala koncert u Hyde Parku.

Energična 77-godišnjakinja je nastupom potpuno osvojila britansku metropolu.

"Da su se karte odigrale kako treba, postala bih židovska princeza', šalila se Barbra koja je u sretnom drugom braku sa suprugom Jamesom Brolinom već 21 godinu, a iz VIP lože gledale su je David i Victoria Beckham koji su nedavno slavili dvadesetu godinu bračnih voda.

Detalji romanse Barbre i Charlesa objavljeni su u knjizi iz 2016., autora Christophera Andersona. Tamo piše da je princ Charles u mlađim danima bio 'ludo zaljubljen' u Barbru, a posjećivao ju je i na njezinim snimanjima. Navodno su se nalazili i dok je bio u braku s Dianom, iako to službeno nikad nije potvrđeno. Kad su autora spomenute knjige pitali je li Charles imao aferu s Barbrom, on je odgovorio: 'Da, naravno. Nešto se sigurno događalo između njih dvoje', prenosi Inside Edition.

Linker
24. travanj 2024 10:02