Getty Images for DGA
ZA POPRILIČNU SVOTU

Barbra Streisand živi s klonovima: Nije se mogla oprostiti od voljenog psa - pa ga je klonirala

Gubitak kućnog ljubimca nikome ne pada lagano: većina sačuva poneku uspomenu, ali Barbra Streisand se s gubitkom voljene Sammie nosila tako da ju je odlučila klonirati - i to dvaput.

Glumica i pjevačica Barbra Streisand otkrila je da joj društvo u njezinom domu u Malibuu čine tri psa, od kojih su dva klonirana. Miss Violet i Miss Scarlet zapravo su klonovi njezine omiljene Samanthe koja je lani uginula. Nakon što su provele 14 godina zajedno, holivudska diva odlučila je da ponovno želi baš takvog psa, ali joj nije bilo dovoljno nabaviti istu pasminu - tulearskog psa. Streisand je sačuvala njezine stanice iz usta i trbuha te si napravila dva klona u proceduri za koju treba izdvojiti od 25 do 100 tisuća dolara.

- Potpuno su drugačije po osobnosti pa sada čekam da vidim hoće li, kada malo odrastu, postati ozbiljne poput Samanthe i imati njezine smeđe oči - izjavila je Streisand za magazin Variety te otkrila kako ih odijeva u crvene i ljubičaste kostime kako bih ih mogla razlikovati - pa ih zbog toga i zove Miss Scarlett i Miss Violet.

Kloniranje kućnih ljubimaca nije ništa novo, ali rijetko tko prizna da si je klonirao psa. Prije nekoliko godina isto je učinila slavna modna dizajnerica Diane Von Furstenberg koja je za 100 tisuća dolara klonirala svoju kujicu, jack russell terijera Shannon i dobila dvije kujice - Deenu i Evitu.

Linker
19. travanj 2024 04:26