Chris Grieve / MirrorPix / Profimedia
tragedija na obljetnicu smrti

Baš na dan Božića kao i brat: Preminula sestra legendarnog pjevača

Tri godine nakon smrti popularnog pjevača, na isti dan iznenada je preminula i njegova sestra.

Sestra pjevača Georgea Michaela, 55-godišnja Melanie Panayiotou preminula je na Božić, isto kao i njezin brat 2016. godine.

Melanie su pronašli u njezinom stanu, a smrt je došla nenadano. U londonskom stanu po zanimanju frizerku pronašla je njezina starija sestra Yioda. Policija je isključila sumnjive okolnosti vezane za preminuće, no točan uzrok još nije poznat.

03.April.2017 - Highgate - UK

*EXCLUSIVE ALL ROUND PICTURES*

Days after laying her brother to rest, Melanie Panayiotou leaves the house of the British Singer George Michael's House in Highgate. Melanie is seen putting items from the house in her car., Image: 327643641, License: Rights-managed, Restrictions: *EXCLUSIVE ALL ROUND PICTURES*
For content licensing please contact:
Xposure Photos
pictures@xposurephotos.com
 44 (0) 208 344 2007, Model Release: no, Credit line: FACA / Backgrid UK / Profimedia
FACA / Backgrid UK / Profimedia

S Georgeom kojeg su također pronašli u njegovom stanu na dan Božića u 53. godini Melanie je bila jako bliska, a često ga je pratila na turnejama. S njim je putovala svijetom i ponosno isticala njegovu homoseksualnost. George je preminuo 25. prosinca od zatajenja srca u Goringu u Oxfordshireu. Osim burnog privatnog života, javnost ga pamti kao velikog humanitarca što se otkrilo tek nakon njegove smrt, ali i kao velikog glazbenika. Slavu je stekao u 80-im godinama te su njegove pjesme i danas jednako rado slušane.

BERLIN - FEBRUARY 16:  Singer George Michael arrives at the
Getty Images

George Michael pictured outside the Law Courts where he was giving evidence in his court battle to split from his contract with Sony. 1st November 1993., Image: 309470045, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Chris Grieve / MirrorPix / Profimedia
Chris Grieve / MirrorPix / Profimedia

Povodom izlaska filma inspiriranog njegovom božićnom pjesmom "Last Christmas", koju je pjevao s grupom "Wham!" Melanie je bila zahvalna i sretna zbog očuvane uspomene na brata, a posljednje riječi javnosti uputila je baš tim povodom, 48 sati prije smrti.

"Moja obitelj i ja se nadamo da uživate u filmu i glazbi našeg brata. On je obožavao Božić", kazala je Melanie i zamolila da se nastavi održavati lijepa uspomena na njega.

British pop group Wham pictured on their 10-day visit to China, April 1985. 
Singer George Michael during the historic trip., Image: 309470100, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Kent Gavin / MirrorPix / Profimedia
Kent Gavin / MirrorPix / Profimedia

Linker
17. travanj 2024 10:08