Sandra Šimunović / Hanza Media
PRVO DIJETE POZNATOG PARA

Beba kasni: Luka Šulić svira po kući, a Tamara pleše 'sve u šesnaest'

Luka Šulić i Tamara Zagoranski početkom su srpnja postali bračni par, a ovih dana odbrojavaju sate do rođenja svog prvog djeteta. Simpatičnim videom objavljenom na Instagramu oduševili su obožavatelje.

Kratka snimka prikazuje poznatog violončelista koji svira dok trudna Tamara uz njega pleše. Termin njezina poroda bio je prije čak dva tjedna, no njihovoj se bebi očito ne žuri, a budući roditelji nestrpljivost, stres i uzbuđenje odlučili su ublažiti zabavom. Kratkim, intimnim i simpatičnim videom razgalili su, ali i nasmijali prijatelje i obožavatelje, a često samozatajni violoncellist ovom je prilikom dao uvid u svoj privatni život.

Waiting waiting for the baby... olé!!! #42weekspregnant #pregnancy #pregnant #baby #dance #fun

A post shared by LUKA SULIC (@lukasulicworld) on

Luka i Tamara vjenčali su se 7. srpnja nakon dvije godine veze, a o planovima za vjenčanje nije govorio sve dok dva dana nakon sretnog čina nije objavio seriju romantičnih fotografija uz koje je napisao “Gospodin i gospođa Šulić” te dodao kako mu je to bio najsretniji dan. Za pretpostaviti je kako će taj dan ubrzo dobiti svoju veliku konkurenciju, i to u vidu upoznavanja s bićem koje će im u potpunosti promijeniti život.

Today is the due date, but our little miracle is still keeping us waiting...#myfamily

A post shared by LUKA SULIC (@lukasulicworld) on

Linker
25. travanj 2024 16:52