Instagram
rode lete na sve strane

Beba za bebom: Domaća voditeljica čeka drugo dijete

Društvene mreže otkrile su slatku tajnu popularne domaće radijske voditeljice - njezina će mala obitelj dobiti četvrtog člana!

Na domaćem zvjezdanom nebu je veselo - rode imaju pune ruke posla! Uz Anu Herceg, Jelenu Perčin, Nives Ivanišević, Marijanu Mikulić, Doris Pinčić Rogoznicu... još je jedna voditeljica trudna! Da prinovu čeka Tamara Loos, otkrila je njezina poznata kolegica, glumica i radijska voditeljica Ana Herceg na svom Instagram profilu. Ana je također trudna, a prezime Majhenić promijenila je prije nekoliko dana kada se vjenčala za Antuna Hercega.

'Istina je, trudna sam, no još je rano govoriti o spolu bebe. Bitno je da je zdravo', potvrdila je uzbuđena Tamara Loos za portal Gloria.hr.

Babyboom. ❤#goldfm #antena #radiohosts #djs #radio Photo by @sbuneta

A post shared by Ana Herceg (@anaherceg166) on

Ova 32-godišnja voditeljica na radiju Antena, već ima jedno dijete, djevojčicu po imenu Vera koja će ovog ljeta napuniti četiri godine. 'Nikad nisam radila dramu oko djeteta. Mislim, pa toliki ljudi su roditelji… Uostalom, nema prirodnije stvari od razmnožavanja. Ali pomoć sam imala', izjavila je Tamara nekoliko mjeseci nakon što je rodila prvo dijete. Već je pet mjeseci nakon porođaja izjavila da bi u budućnosti voljela imati još djece. Ta joj se želja i ostvarila, baš kao i njezinom partneru Matiji Perkoviću.

Zagreb, 270218.
HRT, studio Anton Marti.
Svecana dodjela nagrada Zlatni Studio na HRT-u. Najstariji hrvatski televizijski tjednik dodjeljuje nagrade najboljima na televiziji, filmu, radiju, u glazbi i u kazalistu, za razdoblje od 1. prosinca 2016. do 1. prosinca 2017. godine.
Na fotografiji: Tamara Loos.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovačev / Hanza Media

Linker
25. travanj 2024 07:23