Profimedia, Capital pictures
na okupu nakon 19 godina

Beverly Hills vraća se na male ekrane: Objavljena uvodna špica natjerat će vas da pratite nove epizode

Posljednjih mjeseci s nestrpljenjem se očekuje remake kultne američke serije iz 90-ih, "Bevery Hills 90210". Tik pred premijeru prve epizode nove sezone, objavljena je uvodna špica s glavnim likovima.

Reboot serije najavljen je još u veljači ove godine, a u svibnju je izašao i prvi trailer serije koja je mnogima obilježila djetinjstvo. Nove epizode Beverly Hillsa s originalnom postavom na male ekrane dolaze danas, na Foxu, televizijskoj kući zaduženoj za produkciju i snimanje serije.

Obožavatelji serije oduševljeni su povratkom originalne postave - Gabrielle Carteris, Shannen Doherty, Jennie Garth, Brian Austin Green, Jason Priestley, Tori Spelling i Ian Ziering predstavljeni su abecednim redom u uvodnoj špici kako plešu uz prepoznatljivi soundtrack. Nažalost, u seriji neće biti Dylana kojeg je utjelovio tragično preminuli glumac Luke Perry. Naime, Perry je nedavno preminuo od moždanog udara u 52. godini.

Tim iz snova: Nakon 19 godina ponovno su na okupu, no svi se pitaju zašto je među ekipom i ova glumica

Za remake serije za sada je najavljeno šest epizoda. Glavni junaci utjelovit će "produženu verziju sebe", a radnja je temeljena na njihovim stvarnim životima. Kultna serija "Beverly Hills" snimana je od 1990. do 2000. godine, a kako ekipa izgleda danas, pogledajte u najavljenoj špici.

Linker
24. travanj 2024 09:27