Dobre vijesti za fanove

Beyoncé bi trebala utjeloviti lik u remakeu crtića 'Kralj lavova'

LOS ANGELES - FEBRUARY 12: Beyonce at the 59th Annual Grammy Awards at Staples Center on February 12, 2017 in Los Angeles, California., Image: 320773260, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA
Profimedia, SIPA USA
Dva kraljevstva će se susresti: Queen B je po zadnjim vijestima izvora Variety, ušla u najuži izbor da posudi svoj glas Nali u "Kralju lavova".

Prijateljstvo glavnog lava Simbe i nježne Nale započinje u njihovom djetinjstvu, a do kraja priče u "Kralju lavova" ona mu postaje ženom. Još uvijek nije potvrđeno hoće li slavna pjevačica moći prihvatiti ovu ponudu s obzirom na to da nosi blizance zbog čega je morala otkazati i nastup na glazbenom festivalu Coachella. S obzirom na činjenicu da se radi o posudbi glasa za lik iz crtića pri čemu neće morati fizički biti na sceni, Beyoncé bi možda ipak mogla 'postati' animirana Nala. U tom slučaju redatelj remakea Jon Favreau je izjavio da će učiniti sve da se prilagodi njenom rasporedu.

Ako bey pristane, pridružit će se postavi koja uključuje Donalda Glovera koji će glasom utjeloviti Simbu te Jamesu Earlu Jonesu koji će biti Mufasa, kao i u originalnom crtanom filmu iz 1994. godine.