Bipa Fashion.hr
bipa fashion.hr

Biciklističke tajice i čizme: Sve i svašta su nosile poznate dame sinoć u važnom izlasku

Ljubitelji hrvatskog dizajna sinoć su uživali na prvoj večeri Bipa Fashion.hr-a gdje je Robert Sever predstavio svoju novu kolekciju

Tjedan mode konačno je otvorio svoja vrata i to revijom jednog od najdugovječnijeg dizajnera hrvatske modne scene, Roberta Severa koji je pred brojnom publikom predstavio svoju najnoviju kolekciju Romanove ispunjenu sa skoro 50 lookova koju su popratila brojna poznata lica: Bojana Gregorić Vejzović, Ana Begić Tahiri, Lana Gojak, Katarina Baban, Sonja Kovač, Tihana Harapin Zalepugin, Zoran Aragović, Matko Knešaurek, Iskra Jirzak, Manuela Svorcan, Antonija Stupar Jurkin, Ana Miščević, Sementha Rajhard i brojni drugi.

A osim manekenki na pisti, na hrabre su se kombinacije odvažile i brojne poznate dame. Jedna od njih mamila je brojne poglede, influencerica Sonja Kovač koja nas je modno vratila u devedesete. Biciklističke hlače kakve su početkom 90-ih voljele hiphoperice danas se, osim na sportskim aktivnostima, nose i tijekom večernjih izlazaka - uz sako, štikle ili pak čizme kako ih je isfurala Sonja.

Linker
18. travanj 2024 09:43