Jude Law filming
Profimedia, Mega Agency
Jude Law filming
Profimedia, Mega Agency

o ovome se priča

Bijele kupaće gaćice na isklesanom tijelu Juda Lawa napravile pomutnju

Vrlo je živahno ovih dana u Veneciji osobito jer se ondje snima serija 'Novi papa', a Jude Law, glumac koji u seriji ima glavnu ulogu, skakuće ne samo po cijelom gradu, već pozornost plijeni i u hladnom morskom plićaku.

Jude Law, 46-godišnji glumac rođen u Londonu, ovih dana žari i pali po najpoznatijem talijanskom turističkom gradiću, Veneciji. U seriji koju ondje snima, a koja će svjetlost dana ugledati krajem ove godine, još će jednom utjeloviti Lennyja Belarda, odnosno papu Pia XIII.

I dok ga se svakodnevno može vidjeti na trčanju u kratkim hlačicama i majici, poprilično zajapurenog i sa slušalicama u ušima, upravo je na setu postavljenom u moru izazvao najveću pomutnju.

EXCLUSIVE: Jude Law doing some workout in Venice.
09 Apr 2019, Image: 425401658, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Samo u bijelim kupaćim gaćicama, pokazao je torzo kao isklesan, a paparazzi su brzo iskoristili priliku i fotografije poslali u svijet. Malo su čijem oku promakli njegovi mišići i općenito zategnuto tijelo za kakvim se uzdiše.

Jude Law filming
Profimedia, Mega Agency

Nije Jude Law jedina zvijezda koja će glumiti u seriji: pojavljuju se tu i holivudska diva Sharon Stone, zatim John Malkovich, Cécile de France i druga zvučna holivudska imena, a redateljsku palicu nosi Talijan Paolo Sorrentino.

Jude Law filming
Profimedia, Mega Agency

Britanski glumac, osim što snima, trenutačno planira i vjenčanje s psihologinjom Phillipom Coan: svadba bi se trebala održati u Francuskoj, a kum će mu biti 22-godišnji sin Rafferty kojeg je dobio s bivšom suprugom Sadie Frost.

Britanski glumac planira veliki party, a očekuje se dolazak brojnih njegovih glumačkih kolega među kojima i glumaca kao što su Jonny Lee Miller, Ewan McGregor, Brad Adams i Sean Pertwee. Za Judea će to biti drugi brak, a iako izbjegava mnogo govoriti o privatnom životu, nedavno je izjavio kako je presretan s njom.

- Ona je moja i ničija više. Jako sam sretan. Naša veza je vrlo privatna i mislim da upravo zbog toga tako dobro funkcionira - priznao je glumac kojeg mnogi pamte po ulozi u seriji "Mladi papa".

Jude iza sebe ima brak s dizajnericom Sadie, koji je trajao od 1997. do 2003. i njih dvoje zajedno imaju troje djece: Raffertyja (22), Iris (18) i Rudyja (16). Uz njih, glumac ima i 9-godišnju kćer Sophiju s modelom Samanthom Burke te 3-godišnju Adu s glazbenicom Catherine Harding. Ipak, činjenica da ima petero djece s tri različite žene nije najzanimljivija crtica iz njegovog privatnog života. Jude je svojedobno punio novinske stupce nakon što je svoju zaručnicu, glumicu Siennu Miller prevario s dadiljom svoje djece i nakon toga joj se javno ispričao. Sienna mu je dala još jednu priliku 2009., tri godine nakon prekida, ali ponovno su otišli svatko svojim putem 2011. godine.