Damjan Tadić / Hanza Media
GNJEV NA SVE STRANE

Bijesna Iva Alilović na Facebooku dan nakon poraza: 'Porazbijali su nam kuću na Rabu'

Prozore, vitraj staklo i krov kuće na Rabu obitelji Mirka i Ive Alilović porazbijali su nepoznati počinitelji u noći nakon poraza hrvatske rukometne reprezentacije od Francuza.

Stanovnike mjesta Palit na Rabu noćas je uznemirila buka kada su još uvijek nepoznati počinitelji vjerojatno revoltirani igrom hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu porazbijali kuću Mirka Alilovića. Potvrdila je to i policija koja je danas oko 10.15 sati zaprimila dojavu o oštećenju obiteljske kuće u mjestu Palit u vlasništvu 59-godišnje hrvatske državljanke. U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska počinitelja te utvrđivanja svih okolnosti događaja.

Putem Facebooka oglasila se i Mirkova supruga Iva zamolivši pomoć ljudi s Raba. 'Sinoć nakon utakmice netko mi je porazbijao prozore, vitraj staklo, krov kamenjem po kući na Rabu, ima dosta slomljenog i razbijenog, napravio nam je veliku štetu', objavila je.

Iako se hrvatski golman Mirko Alilović nije proslavio na Europskom prvenstvu, koje se do kraja tjedna igra u Hrvatskoj, te je u polufinalnom porazu od Francuza obranio samo sedam od 26 udaraca, ovo je još jedan pokazatelj (ne)sportskog duha u Hrvata.

Linker
16. travanj 2024 08:36