Livio Andrijić
Zvijezde pjevaju

Bili smo na probi Krešimira Sučevića Međerala i Ivane Kindl: 'Ne uzrujavamo se oko ocjena žirija kao naši navijači'

On je doktor znanosti i lovac u kvizu 'Potjera', a ona je glazbenica i mentorica s najviše pobjeda u showu 'Zvijezde pjevaju'. Ona je po horoskopu Jarac, a on je Vaga - i zajedno hrabro kroče u nove pobjede, a spojeni su kao puzzle.

Krešimir Sučević Međeral i Ivana Kindl možda su na prvi pogled nespojivi par u showu "Zvijezde pjevaju", no to je, sigurni su, bila urota više sile. 'Pjevala sam s Marijem Petrekovićem, Bojanom Navojcem, Nikšom Kušeljem, ali mogu reći da mi je Krešimir najdraži' - govori nam Ivana nakon što su oboje dali sve od sebe na probi u studiju Zvonimir Bajsić na Prisavlju. Krešimir želi vježbati što više, Ivana mu snima tonove i šalje mobitelom. Nema puno šale, radi se i vježba. U šestoj epizodi pjevaju dvije pjesme, dva različita žanra, a riječ je o baladi i swingu.


Foto: Livio Andrijić

Tko je na probama Lovac, a tko lovina, pitamo nakon probe... 'Moja jedina mana je što redovito kasnim desetak minuta.', kaže Ivana dok Krešimir samo klima glavom i vadi svoje bombone s đumbirom i narančom, terapiju koju mu je pripisala mentorica. 'Kad su izašla imena tko će sve nastupati u showu, moja intuicija mi je govorila da bi me mogli spojiti s Krešimirom i to se i dogodilo. S njim se najbolje razumijem. Sviđa mi se energija i njegova karizmatičnost', kaže Ivana koja svog učenika zove Kresumica što je i njegov nadimak na novootvorenom Instagram profilu.

04.04.2019., Zagreb.
HTV, Zvijezde pjevaju. 
Na fotografiji: Kreso Medjeral i Ivana Kindl. 
Foto: Livio Andrijic
Livio Andrijić

Iako ih brojni prijatelji podržavaju u studiju, najglasniji navijači su Krešimirova supruga Vanja i Ivanin brat. 'Vanja nam radi odličan PR', kaže Ivana, ali i ona ima svoje taktike - inzistirala je da Krešimir otvori Instagram pa ju je u samo nekoliko dana "prešišao" po broju pratitelja. A koliko su mu obožavatelji privrženi pokazuje i činjenica što njegova ekipa koja ga podržava u studiju često dobacuje žiriju kada ocjenjuju njegov nastup.

'Totalno povampire, nekad ih ne prepoznajem' - otkriva popularni lovac koji, za razliku od mentorice, nema tremu pred nastup.

'Shvatila sam da što sam starija sve veću tremu imam jer osjećam i veću odgovornost. Najveću imam kad primijetim njegovu facu kad razmišlja i koncentrira se da pogodi ton.', govori Ivana, a Krešimir se ubacuje: 'Što više razmišljam, to teže pogodim. Mislio sam da nitko nema tremu, jer smo polu javne osobe, ali onda sam shvatio da je zapravo ima većina. Ja sam od toga, hvala Bogu, cijepljen.', kaže lovac kojeg uvijek zabavljaju duhoviti komentari Miroslava Škore, i početak izlaganja Danijele Martinović koje uvijek počinje s 'Krešooooo'...

04.04.2019., Zagreb.
HTV, Zvijezde pjevaju. 
Na fotografiji: Kreso Medjeral i Ivana Kindl. 
Foto: Livio Andrijic
Livio Andrijić

Za kraj ih pitamo hoće li nastupati kao tandem i nakon showa? 'Rekao sam da mogu pjevati samo na razvodima ili na svadbama pred kraj', kaže Krešimir dok Ivana dodaje da je do sada svake godine odradila nekoliko nastupa s dečkima s kojima je pobijedila. 'Očekujem poziv na neki event i za nas. Mislim da bi bili apsolutni urnebes!', kaže Ivana Kindl kojoj su u djetinjstvu pjevački uzor bili Mariah Carey i Stevo Karapandža dok je Krešimiru uzor bio poznati preminuli kvizaš Radoslav Dodig.

Linker
21. travanj 2024 23:20