Robert Pattinson
 Ray Tang / ZUMA Press / Splash News / Ray Tang / ZUMA Press / Splash News
Svatko svojim putem

Bilo mu je 'svega dosta': Robert Pattinson prekinuo s curom iako ju još voli

Robert Pattinson, glumac koji se proslavio ulogom vampira Edwarda Cullena u filmu Sumrak, opet je sam. Ili bolje reći, već je neko vrijeme sam, jer se s djevojkom, pjevačicom FKA twigs, posljednjih mjeseci sve manje viđao.

Prekinuo je na kraju balade Robert Pattinson i to teška srca, pišu strani mediji, jer su prve dvije godine otkako su u rujnu 2014. započeli vezu, Glumac i pjevačica FKA twigs bili totalno nerazdvojni. Strasti su bile snažne, vidjelo se iz aviona, no čini se da su jednostavno izgorjeli.

I dok je ona ljetos viđena bez zaručničkog prstena (zaruke su uslijedile sedam mjeseci nakon početka veze), on je još uvijek izjavljivao da je 'zaručen na neki način'. No već su im tada svi koji su ih dobro znali predviđali kraj.

Konačni je prekid uslijedio nakon što je ljeto za njih bilo pravo mučenje. 'Posljednjih mjeseci bili su sve manje vremena zajedno i malo po malo počeli su se opasno odvajati. Robertu je na kraju bilo svega dosta. On je taj koji je naposljetku razvrgnuo zaruke i prijateljima rekao da su prekinuli, iako ih još uvijek vežu snažni osjećaji zbog ljubavne prošlosti', rekao je za The Sun izvor blizak paru. Na kraju je i ona uvidjela da više ne mogu dalje funkcionirati kao par i kraj je konačan.

Ray Tang / ZUMA Press / Splash News / Ray Tang / ZUMA Press / Splash News
Robert Pattinson

Linker
16. travanj 2024 04:17