Getty Images for Louis Vuitton
najsretniji trenutci

Bivša anđelica rodila treće dijete i sve uspjela sakriti od javnosti

Jedna od najpoznatijih supermodela koja je šetala pistom Victoria's Secreta širi svoju obitelj - ona i suprug dočekali su najnovijeg člana, a sve detalje čuvaju u privatnosti.

Za vrijeme trudnoće servirala nam je stajliš trudničke trenutke, a slatkom iščekivanju se sada došao kraj. Australska manekenka Miranda Kerr (36) i njezin suprug, osnivač Snapchata Evan Spiegel (29) postali su roditelji drugog zajedničkog djeteta. Bivša anđelica Victoria's Secreta rodila je sina, doznaju australski mediji, no sama manenka još nije potvrdila tu vijest.

Spol treće bebe su manekenka i biznismen znali, no javnosti nisu željeli otkriti tu informaciju, kao niti ime koje su odabrali za dječaka. "Lijepo je nešto zadržati samo za sebe", kazao je par koji cijeni svoju privatnost. Uz novorođenog sina, Miranda je majka jednogodišnjem sinu Hartu kojeg je dobila sa sadašnjim suprugom i osmogodišnjeg sina Flynna kojeg je dobila u vezi s bivšim partnerom, glumcem Orlandom Bloomom.

Brak s britanskim glumcem trajao je tri godine, do 2013., a Miranda i Evan vjenčali su se 2017. i godinu dana kasnije postali su roditelji sina Harta.

"Flynn je ludo zaljubljen u Harta, a jako se veseli još jednom mlađem bratu. Nikada nije bilo ljubomore između braće, jako su slatki zajedno", kazala je manekenka u intervjuu u kolovozu ove godine pa je cijela obitelj s nestrpljenjem očekivala novog člana.

Linker
25. travanj 2024 04:50