Sipa/Cropix
Nije slučajnost

Bivša djevojka i sadašnja supruga Hugha Granta imaju zanimljiv odnos

Glumica Elizabeth Hurley otkrila je kako je ostala u jako dobrim odnosima sa svojim bivšim dečkom Hughom Grantom, a osim toga slaže se odlično s njegovom suprugom Annom Eberstein.

52-godišnja glumica Elizabeth Hurley bila je u romantičnoj vezi sa zvijezdom filma "Zapravo ljubav" dugih 13 godina prije nego su 2000. javnost obavijestili da svatko ide svojim putem, ali ostaju dobri prijatelji. Ono što su napisali tada u izjavi, mnogi su vidjeli kao obične fraze, no par se obećanja itekako držao, jer je 57-godišnji glumac Hugh Grant kum na krštenju njezinom 16-godišnjem sinu Damianu.

TWITTER

Ranije ovog mjeseca Hugh je u 58. godini života prvi puta rekao sudbonosno 'da' švedskoj producentici Anni Eberstein. Liz je priznala da joj je jako slatko što su napokon vjenčali, a u intervjuu za magazin Grazia se totalno rastopila kad su je pitali za vjenčanje svog bivšeg dečka. Razlika među Hugha i Anne je 19 godina, što njima ne predstavlja ni najmanji problem - a u vezi su već dobili troje djece.

, Image: 321105152, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy
Hugh Grant i Anna Eberstein

'Hugha znam dugi niz godina. Naše prijateljstvo traje 31 godinu! On mi je jako dobar prijatelj bez obzira na to što smo bili u vezi i prekinuli, a odlično se slažem i s Annom.', rekla je Elizabeth.

Glumica je uspjela ostati u dobrim donosima s bivšim suprugom Arunom Nayarom i nekadašnjim zaručnikom Shaneom Warneom, a tu nesvakidašnju činjenicu objašnjava time da odbija rušiti mostove. 'Jako je teško prekinuti s najboljim prijateljem... Oni su još uvijek ljudi s kojima želimo dijeliti dobro i loše. Ne trudite se brisati povijest u glavi, a vjerujte, nema ništa gore od toga da brišete i kidate fotografije i bacate uspomene. Sve je to život!', rekla je glumica.

Linker
18. travanj 2024 08:40