Dragana Radošević
 Dragana Radošević / Instagram
Sretna u Francescovom zagrljaju

Bivša ljubav Davora Šukera danas uživa u Milanu i ljubi Talijana: Skladni par otkriva egzotične destinacije

Četiri mjeseca provela je u vezi s Davorom Šukerom, no ljubavi su presudile njihove poslovne obaveze i životi na različitim adresama. Danas Dragana Radošević živi u Milanu i ljubi talijanskog poduzetnika.

Egzotične, predivne lokacije i splitska manekenka u glavnoj ulozi. Tako bi se nekako mogao opisati Instagram Dragane Radošević (32), koja već dugi niz godina karijeru modela gradi u Milanu. Odveo ju je posao tamo, a zadržati bi je mogla ljubav. Već dulje vrijeme Dragana je u vezi s poduzetnikom Francescom Marconijem, šefom talijanske podružnice lanca restorana 'Temakinho'. Oboje su životno i karijerno vezani uz Milano, no u putovanjima uživaju jako često.

Dugo je ljubavni život Dragane Radošević bio potpuna nepoznanica. Ono što ju je svojedobno smještalo na stranice tabloida bila je njezina kratka veza s bivšim nogometnašem Davorom Šukerom. U vezi su bili četiri mjeseca, upoznali se u zagrebačkoj diskoteci Best, a prekinuli navodno zbog njezine karijere. Naime, i tada je Dragana radila u Milanu te zbog posla učestalo tamo boravila. Romansa je kratko trajala, no medijski je bila iznimno popraćena. Nakon prekida, Davor je za Dnevni avaz rekao kako njihova veza nije vrijedna spomena.

Dragana je nastavila sa životom u Milanu i nije se oglašavala o nogometašu. Životni izbor donio joj je sreću i na ljubavnom polju pa je danas sretna u zagrljaju uspješnog Talijana.

Inače, poslovni počeci ove Splićanke vežu se uz izbor za Miss turizma 2004. godine. Titula ju je dovela do lente Miss fotogeničnosti na svjetskom izboru u Kini, a kasnije joj je to otvorilo vrata u modnom svijetu. U njemu je aktivna ostala do danas pa nosi revije i snima editorijale, a u slobodno vrijeme sa svojim partnerom otkriva svijet.

Linker
19. travanj 2024 07:50