Nakon nedjeljne mise
 SplashNews.com
IZ CRKVE NA RUČAK KOD SVEKRVE

Bivša supruga je glumca ostavila zbog molitve i misa, a baš ga je to spojilo s novom djevojkom

Nakon što mu je sin rođen nekoliko tjedana ranije, glumac Chris Pratt se u potpunosti okrenuo vjeri koja ga je naposljetku razdvojila od supruge, ali i - godinu dana nakon razvoda - spojila s novom ljubavi. Tako su ih paparazzi snimili kako napuštaju crkvu nakon mise i odlaze na večeru kod njezine majke.

Prošlo je točno godinu dana otkako su glumci Chris Pratt (39) i Anna Faris (41) - jedan od naizgled najstabilnijih holivudskih parova - objavili da su se odlučili razvesti. Od tada su se u njihovim životima dogodile brojne promjene, a osim što su svoje roditeljstvo morali prilagoditi novom načinu života, oboje su pronašli nove ljubavi. Ona je nakon tri mjeseca od razvoda pokazala da je sretno zaljubljena u snimatelja Michaela Barretta, a sada je na propali brak zaboravio i Chris u društvu najstarije kćeri Arnolda Shwarzeneggera, Katherine(28).

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN UNITED KINGDOM ** Santa Barbara, CA  - *PREMIUM-EXCLUSIVE*  - **WEB EMBARGO UNTIL June 19, 2018 at 2 pm PDT** Chris Pratt enjoys a picnic with Katherine Schwarzenegger. The duo are seen grabbing gas before making their way to a park where the couple seem to be entertaining each with lots of laughs. **SHOT ON 06/17/18**

Pictured: Chris Pratt



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 375349244, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Prvi put su uhvaćeni u lipnju ove godine na pikniku

Njih dvoje su prvi put viđeni ove godine u lipnju, a sve se čini kako se ne radi o ljetnoj avanturi jer je glumac već upoznao njezine roditelje i braću i neki dan su svi zajedno uživali na ručku kod njezine majke Marije Shriver. Isto tako, Chris već dovoljno vjeruje Katherine, a njegov sin Jack je obožava pa su njih dvoje već nekoliko puta viđeni kako sami uživaju u shoppingu u Los Angelesu.

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE*  - Katherine Schwarzenegger spends quality time with Chris Pratt's son, Jack, by taking him shopping with her at The Grove.

Pictured: Katherine Schwarzengger, Jack Pratt



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 381110628, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Katherine Schwarzeneger i Jack, sin Chrisa Pratta

Par je spojila predana vjera u Boga - on je pentekostalac, dok je ona odgojena katolički, a oboje često govore o tome kako su religiozni i dijele citate kojima oboje daju do znanja da im je religija vrlo važan dio života.

O tome koliko mu je kršćanstvo važno, slavni je glumac progovorio u prošlogodišnjem intervjuu za Vanity Fair naglasivši da mu je vjera, koju je pronašao u tinejdžerskim godinama, zaokrenula život. Ipak, na početku svoje karijere nije mnogo govorio o tome - sve dok se prije pet godina nije susreo s teškim životnim trenutkom. Naime, tada je rođen njegov sin Jack kojeg je dobio s Annom Faris. On je rođen devet tjedana ranije s manje od dva kilograma zbog čega je mjesec dana proveo na intenzivnoj njezi.

Chris je nakon tog teškog iskustva i sretnog završetka počeo sve više govoriti o svojoj vjeri i o tome da mu je molitva najviše pomogla da izdrži to razdoblje. Ipak, posvećenost vjeri ga je naposljetku odvela u drugom smjeru te su njegovi snažni vjerski stavovi bili jedan od razloga za razvod od Anne Faris.

New York, NY  - *EXCLUSIVE*  - Actor Chris Pratt is seen at a gym for a workout in Los Angeles. As Chris left the gym he was rocking a 'Jesus Loves You!' t-shirt. Chris Pratt and Katherine Schwarzenegger's relationship has become 'Serious Quickly.' Just a few weeks after the newfound couple were spotted out and about together, a source now tells ET that the two have
Profimedia, AKM-GSI
Chris svoju vjeru izražava i kroz natpise na majicama

To ne bi trebalo stati na put njemu i Katherine Schwarzenegger, najstarijoj kćeri glumca Arnolda Schwarzeneggera i Marije Shriver, koja je i zaslužna za njihovu ljubav jer ih je ona spojila.

Katherine Schwarzenegger and Chris Pratt are all smiles as they are seen after attending Church service on Sunday in Los Angeles.

Pictured: Chris Pratt,Katherine Schwarzenegger
Ref: SPL5014462 050818 NON-EXCLUSIVE
Picture by: SplashNews.com

Splash News and Pictures
Los Angeles: 310-821-2666
New York: 212-619-2666
London: 0207 644 7656
Milan: +39 02 4399 8577
Sydney: +61 02 9240 7700
photodesk@splashnews.com

World Rights
SplashNews.com
Nakon nedjeljne mise

PREMIUM EXCLUSIVE Please contact X17 before any use of these exclusive photos - x17@x17agency.com


Wednesday, August 1, 2018 - Days after officially confirming their romance with a PDA-filled afternoon, Chris Pratt is joined by new girlfriend Katherine Schwarzenegger as they bond over dinner with Pratt's 5-year-old son, Jack at Soho in Malibu, CA. Juliano-Rol/X17online.com PREMIUM EXCLUSIVE
Juliano-Rol/X17online.com
Nakon ručka u restoranu Soho u Malibuu

Linker
25. travanj 2024 16:58