foto: Davor Matota
SREĆI NEMA KRAJA

Bivša voditeljica Nove TV u 38. godini postala majka, prinovu je pozdravila pjesmom

Bivša TV voditeljica rodila je prvo dijete, a zbog sretne vijesti preplavile su je čestitke prijatelja i kolega na društvenim mrežama.

Ana Stunić (38), bivša voditeljica emisija Red Carpet i In Magazin, koja je televizijski posao zamijenila digitalnim marketingom, u jutarnjim je satima ovoga četvrtka u Zagrebu rodila svoje prvo dijete. Da se radi o dječaku, 37-godišnjakinja je otkrila objavom pjesme Johna Lennona 'Beautiful boy' na svojem Facebook profilu, na što su uslijedile brojne čestitke prijatelja i kolega.

Dječak je prvo dijete Ane i njezinog dugogodišnjeg dečka Filipa Despota. Par je svoju vezu započeo početkom 2014., a iste godine su počeli i živjeti zajedno. O svojem privatnom životu ne vole pričati, a ne može ih se vidjeti niti na događanjima - njih dvoje radije sami otputuju izvan Hrvatske pa na društvenim mrežama dijele zanimljivosti s destinacija u kojima uživaju.

Spica / Zagreb 22.07.2017. / foto: Davor Matota / Ana Stunic i decko Filip Despot
Davor Matota


Spica / Zagreb 22.07.2017. / foto: Davor Matota / Ana Stunic i decko Filip Despot
foto: Davor Matota

Anu Stunić prije desetak godina postala je voditeljica Red Carpeta da bi potom preuzela voditeljsku palicu In Magazina iste televizijske kuće. Nakon odlaska s Nove TV, zaposlila se u domaćoj PR agenciji, a sada će se posvetiti majčinstvu.

Linker
18. travanj 2024 14:38