Profimedia, AKM-GSI
LJUBAV PRIJE SVEGA

Bivši ljubavnici dali su si novu priliku: Otkrili ih prijatelji i društvene mreže

O pomirenju Orlanda Blooma i Katy Perry više se ne šuška, nego su glasine postale vijest. Par si ne prestaje komentirati međusobne objave na društvenim mrežama, a one vrište da su ponovno zajedno

Nakon službene pauze od godine dana, popularna pjevačica Katy Perry i holivudski glumac Orlando Bloom odlučili su dati novu priliku svojoj vezi. Nedavno su oboje boravili u istom luksuznom odmaralištu na Maldivima, pa sumnje više nema.

'Pokušala ga je zaboraviti, ali nije mogla. Previše joj je stalo do njega. Ovaj put držat će vezu dalje od očiju javnosti, ali da, opet su zajedno', kažu njeni prijatelji, a prenosi britanski Sun.

NO WEB NO APPS IN FRANCE UNTIL JUNE 1. Katy Perry and Orlando Bloom look deeply in love as their reach Eclipse mega yacht off the coast of St Jean Cap Ferrat, southern France, May 17, 2016., Image: 285336179, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca
Profimedia, Abaca

Unatoč prekidu u ožujku prošle godine, holivudski glumac i pop princeza međusobno su si lajkali Instagram fotografije, a viđeni su i na nekim događajima zajedno. Prošle godine zajedno su bili su na koncertu Eda Sheerana u Los Angelesu.

Katy je nedavno podijelila video na kojem hvata buket na bratovom vjenčanju, a uz njega je napisala:' Možeš žudjeti za ljubavi, ali kad kreneš bježati od nje onda te tek snađe'. Bloom je simpatični video komentirao s 'Možete probati pobjeći, ali ne možete se tako lako sakriti'. 41-godišnji Orlando, čini se, ne može odoljeti vedrom duhu 33-godišnje pjevačice, pa ih odmor zapravo zbližio.


Linker
24. travanj 2024 16:45