Instagram
ODMOR IZ SNOVA

Bojana Gregorić trbušnjacima zasjenila pogled na tirkizno more

Privilegiju da svake godine ljetuje u raju na zemlji ima Bojana Gregorić Vejzović koja ponosno pokazuje zavidnu figuru i istesane trbušnjake na kojima bi joj mnogi pozavidjeli.

Na poluotoku Pelješcu obitelj Gregorić Vejzović napokon je bezbrižna i u punom sastavu – supružnici Bojana i Enes uživaju sa svoje dvoje djece, 12-godišnjim sinom Raulom te osmogodišnjom kćerkicom Zoe. ‘Uživamo, iako vrlo aktivno. S djecom na moru nikad niste mirni. Puno vremena provodilo na plaži, plivamo, vozimo bicikle, a svaki dan i mnogo šećemo. U kući smo najviše dva sata i to kad su najveće vrućine’, otkrila nam je 46-godišnja glumica čija linija u kupaćem kostimu obara s nogu.

Kao bivša plesačica i bivša klasična balerina, ova glumica se ne štedi u teretani nego bira zahtjevnije treninge, a to se pogotovo može zamijetiti kada pogledamo njezin isklesani trbuh. Glumica na svom Instagramu redovito sa svojim fanovima i prijateljima dijeli uspomene s odmora, a posljednje dvije fotografije pobrale su najžešće komplimente. Na fotografijama na Instagramu pozira u crnom kupaćem kostimu s otvorom na struku koji je u prvi plan istaknuo njezine istesane trbušnjake.

Instagram
Bojana Gregorić - Vejzović zasjenila je predivno more


Instagram
Bojana hvata boju u trendi badiću

‘Za moju vitku liniju zaslužni su geni, iako nakon 40. godine gravitacija radi svoje pa treba više vježbati. Tu sam kampanjac, u teretanu odlazim samo kad zagusti, prije ljeta, rekla je Bojana koja se, po svemu sudeći, može u slobodno vrijeme biti i fitness trenerica.

Linker
22. ožujak 2024 21:37