Tina Turner
 Stuart C. Wilson / Getty Images
UVIJEk ĆE BITI MOJA BEBA

Bol i samo bol - glazbena diva progovorila o najvećoj tragediji svog života

Pjevačica Tina Turner četiri mjeseca nakon tragičnog gubitka sina javno je progovorila o tome što joj pruža najveću utjehu.

Pjevačica Tina Turner četiri mjeseca nakon tragičnog gubitka sina javno je progovorila o tome što joj pruža najveću utjehu.

Craig Turner je u trenutku smrti imao 59 godina, a nesretnu vijest je 78-godišnju Tinu Turner zatekla u Parizu. Bio je njezin prvorođenac, dobila ga je u vezi sa saksofonistom Raymondom Hillom, već s 18 godina. Vezu su prekinuli nedugo nakon Craigova rođenja. Njezin kasniji suprug Ike Turner ga je posvojio, a on i Hill bili su i kolege u bendu 'Kings Of Rhythm' dok im je Tina, tada pod imenom Anna Mae Bullock, bila back-vokal. Tina i Ike potom su dobili još jednog sina, Ronnieja, danas 57-godišnjaka. Brak im je bio nesretan ponajviše zbog Ikeove ovisnosti o drogama, te je Turner kasnije iskreno govorila o teškom zlostavljanju koje je zasigurno ostavila traga i na djeci.

LONDON, ENGLAND - APRIL 17:  Tina Turner attends the opening night of 'Tina' the Tina Turner musical at Aldwych Theatre on April 17, 2018 in London, England.  (Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images)
Stuart C. Wilson / Getty Images
Tina Turner

'Mislim da je Craig bio usamljen, rekla je Tina Turner u intervju za CBS News u kojem je progovorila o samoubojstvu sina u srpnju. 'To je bio najtužniji dan mog života, ali tješi me činjenica da je sad na boljem mjestu', rekla je diva koja se nada da je napokon našao svoj mir.

Jedinu joj utjehu pruža što se okružila njegovim fotografijama na kojima se smiješi. U intervju s Gayleom Kingom prvi put govorila je o najtužnijem danu svog života. '19. srpnja. 2018., rekla sam zbogom svom sinu Craigu Raymondu Turneru. Tada sam okupila cijelu obitelj i prijatelje i posula njegov pepeo u ocean. Imao je 59 godina kad je preminuo tako tragično, ali on će uvijek biti moja beba', rekla je Tina.

Linker
28. travanj 2024 03:17