Profimedia, AKM-GSI
Roonie Wood u elementu

Bolest se povukla: Okorjeli 70-godišnji roker strpljivo zabavlja svoju 15-mjesečnu bebicu

On je jedan od najstarijih očeva u svijetu showbiza, no vrlo je strpljiv i brižan kad su njegove 15-mjesečne kćerkice blizanke u pitanju.

Rokerski veteran, 70-godišnji Ronnie Wood posljednjih mjeseci vodi bitku s rakom pluća zbog koje bi mnoge pokleknuli - no ne i on! Kad mu je na rutinskom pregledu proljetos otkrivena maligna bolest, bio je u šoku i mislio je da se mora pozdraviti s obitelji, sa životom. Podvrgnuo se teškoj operaciji tijekom koje mu je odstranjen komadić pluća. No, unatoč tome što je 50 godina pušio, pio, pa i konzumirao droge, Ronnie Wood se vrlo brzo oporavio i eto ga, već je na turneji.

Na turneji ga prate i kćeri blizanke, Alice Rose i Gracie Jane, te supruga Sally Wood. Ovih su dana u Barceloni, a paparazzi su ih uhvatili odmah na dolasku u zračnu luku. Roonie je nosio jednu, a Sally drugu njihovu djevojčicu. Roker je izgledao zadovoljno, zdravo i prepun strpljenja s malenom.

Gitarist Rolling Stonesa bio je odjeven u svom stilu - nosio je tamne traperice, bijelu košulju i sivi sako, i naravno, neizostavni zaštitni znak - crne sunčane naočale.

Wood ima ukupno šestero djece - među Rolling Stonesima ih, pak, ima dvadesetero, a posljednja beba rodila se u prosincu lani, i to frontmenu Mikeu Jaggeru i njegovoj balerini Melanie Hamrick.

Barcelona, SPAIN  - Ronnie Wood brings his babies Alice Rose Wood and Gracie Jane Wood along with wife Sally as he arrives with bandmates Mick Jagger and Keith Richards in Barcelona, ahead of a concert this next Wednesday.

Pictured: Ronnie Wood

BACKGRID USA 25 SEPTEMBER 2017, Image: 350463996, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Linker
20. travanj 2024 04:41