Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX
oduševljen hrvatskom

Bon Jovi nastavlja turneju po Jadranu: Zaustavio se u Zadru i oduševio sve prisutne

Poznati roker samo je jedan u nizu slavnih osoba koje su ove godine posjetile Hrvatsku i oduševili se prirodnom ljepotom i hranom naše zemlje. Zajedno s obitelji, glazbenik trenutno obilazi Jadransku obalu - krenuo je iz Cavtata i trenutno završio u Zadru.

Američki glazbenik Jon Bon Jovi (57) sa suprugom Dorotheom Hurley (56) i 15-godišnjim sinom Romeom stigao je u Hrvatsku 24. lipnja, a u petak je obišao i Zadar gdje se družio s osobljem tamošnjeg restorana.

U jednom od najstarijih restorana u Zadru se ponašao poput običnog turista, a da je riječ o svjetskoj zvijezdi moglo se vidjeti tek nakon što su svi pohitali po fotografiju s njim. Na Facebook stranici restorana osvanule su fotke s Bon Jovijem, a jednako kao zaposlenici restorana bio je nasmijan i poznati roker.

"Vratit ću se vrlo, vrlo brzo", rekao je vlasniku restorana Bon Jovi nakon fotografiranja.

Jon Bon Jovi Jadranom krstari na luksuznoj jahti "Rarity" s kojom je do sada posjetio grčki otok Santorini, ali i Dubrovnik, te južne hrvatske otoke. Ovo mu nije prvi posjet Hrvatskoj, 2011. godine na Maksimiru je održao koncert te se ubrzo vratio s obitelji na ljetovanje u Dubrovnik.

Linker
19. travanj 2024 08:02