Instagram
STIŽU BEBE

Borba trbuha na Instagramu: Domaće trudnice hvale se najsretnijim danima

Prava borba trbuha ovih se dana događa na društvenim mrežama. Slavne bebe su na putu, a još slavnije mame hvale se gdje i kada stignu.

Ono što nije zabilježeno na društvenim mrežama, kao da se nije ni dogodilo - znaju to i poznate trudnice koje na Facebooku i Instagramu fanove i prijatelje obavijeste o svakom novom momentu blaženog stanja. Jedna od njih je i Nives Ivanišević koja s proslavljenim tenisačem Goranom Ivaniševićem čeka prvo dijete Beba stiže u rujnu, a 36-godišnja voditeljica pohvalila se da je 'na pola puta'.

Lovely day#friday #radiolife #napolaputa

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Zgodna Marta Fernandes, supruga bivšeg dinamovca Juniora Fernandesa koji je trenutno na posudbi u turskom Alanyasporu, svom je dragom zahvalila na automobilu koji joj je poklonio nježnim riječima. 'Hvala ti što me uvijek tretiraš kao princezu, ti si moj princ, volim te', piše Dalmatinka s otoka Čiova koja je podijelila fotografiju na kojoj je trbuh u prvom planu.

Doris Pinčić Rogoznica sretna je to će u obitelji dobiti pojačanje. Krajem lipnja stiže djevojčica kojoj je brat Donat odabrao ime Gita. Dok ne stignu slatke brige, 29-godišnja Zadranka ponosno pokazuje trudnički trbuh.

#widenyourworld #tkmoments #turkishairlines

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Četiri i pol mjeseca trudna je glumica Marijana Mikulić. Nakon dva sina, u rujnu stiže treće dijete čiji spol 36-godišnja Mostarka još ne želi otkriti. No, za selfie iz lifta uvijek je spremna.

Bivša Miss Hrvatske Antonija Bračulj osim što je aktivna u sportu, naime, i u trećem tromjesečju odlazi u teretanu, vrlo je aktivna i na društvenim mrežama. Na Instagramu je pokazala goli trbuh dok je snimala tv reklamu za jednu banku.

Linker
25. travanj 2024 14:21