Pamela Ramljak i Mladen Salajster
 Neja Markičević / CROPIX
Već ima sina Antuna

Borila se za majčinstvo, a sada joj se sreća osmijehnula po drugi put! Pamela Ramljak otkrila: 'Još jedno srce kuca ispod mog'

Pamela Ramljak obavijestila je svoje obožavatelje i prijatelje da je trudna po drugi put. U obitelj stiže nova prinova.

Pjevačica Pamela Ramljak čeka svoje drugo dijete. Objavom na Instagramu obavijestila je prijatelje i obožavatelje da će ubrzo ponovno postati majka. 'Još jedno srce kuca ispod mog. Presretna sam i zahvalna na ovom blagoslovu. Antun će dobiti bracu ili seku', objavila je Pamela lijepu vijest.

Početkom 2017. godine na svijet je Pamela donijela sina Antuna, dječaka su Pamela i suprug Mladen Salajster dugo i željno iščekivali pa nisu skrivali sreću kada je dječak konačno stigao u njihov život. 40-godišnja pjevačica nije skrivala da je teškom borbom došla do trudnoće i bebe te da se na putu do potomstva prilično namučila.

Tada je, kako je 2017. ispričala za Gloriju, veliku hrabrost pronašla i u crkvi te molitvi. Molitve su uslišene kada je sin stigao i postao centar svijeta. 'Nazvali smo ga Antun iz tri razloga: prvi je što smo se na to zavjetovali, moleći za njegovo rođenje u Bazilici sv. Ante Padovanskog u Padovi, drugi jer smo se vjenčali u istoimenoj crkvi u Zagrebu, a treći je najintimniji. Mladenova majka Vlasta preminula je kad su mu bile tri godine od raka, a ona je htjela da joj se sin zove Antun', rekla je za Gloriju pjevačica.

Nije Pamela skrivala da želi drugo dijete, no nije željela pretjerano o tome pričati u javnosti. Ostavila je planiranje druge bebe samo za sebe i svog supruga, a ljude je sada sretno i ponovno obavijestila da će joj stići drugo dijete. Sa suprugom Mladenom Salajsterom vjenčala se 2013. godine u crkvi Svetom Antuna Padovanskog, a s njim je pronašla pravu ljubavnu sreću i životnog partnera.

Linker
19. travanj 2024 09:02