Boris Novković i Iris Volf
 Ronald Goršić / Hanza Media
TO SU OBOJE ŽELJELI

Boris Novković i njegova 25 godina mlađa djevojka očekuju prinovu

U svibnju ove godine prvi se put u javnosti pojavio s novom djevojkom, a sada je glazbenik Boris Novković potvrdio da će postati roditelji.

Da je pronašao pravu ljubav nakon tri propala braka, Boris Novković (50) potvrdio je na premijeri filma "Vatreni" održanoj u svibnju ove godine. Tada je crvenim tepihom prošetao u društvu Zagrepčanke Iris Volf (25) s kojom su mu se, kako je otkrio, ostvarile najljepše želje.

Zagreb, 210518.
Kaptol Centar.
Premijera dokumentarnog filma Vatreni meksickog redatelja Edsona Ramireza. Film je o hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i njenom povijesnom uspjehu na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. Prihod od ulaznica namijenjen je Udruzi Kolibric.
Na fotografiji: Boris Novkovic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Goršić / Hanza Media
Boris Novković i Iris Volf

– Istina je, Iris i ja postat ćemo roditelji. Taj najljepši i najplemenitiji dar ljubavi oboje smo istinski željeli i zahvalni smo što nam se to i ostvarilo - kazao je Boris Novković za Večernji list.

Iako je između para 25 godina razlike, čini se da je Boris napokon pronašao čistu ljubav. Iza glazbenika su tri propala braka s Bojanom Gregorić Vejzović, Lucijom Matić i Ines Katić, a već ima iskustva kao roditelj jer je s Lucijom dobio dva sina - Nou i Bona.

Linker
09. travanj 2024 18:00