Boris Novković sa suprugom
 Nikolina Vukovic Stipanicev / Hanza Media
IZNIMKA, A NE PRAVILO

Boris Novković otkrio u kakvim je odnosima s bivšom suprugom: 'To bi trebao biti najnormalniji način'

Pjevač Boris Novković otkrio je da sa bivšom suprugom Lucijom Matić ima odličan odnos, te da sve slave kao velika obitelj...

Poznati kantautor i glazbenik Boris Novković i njegova 25 godina mlađa partnerica, Iris Volf, ponosni su roditelji kćerkice Si koja je početkom travnja trebala proslaviti prvi rođendan, ali slavlje je odgođeno...

Kako je poznati pjevač Boris Novković otkrio u nedavnom razgovoru za RTL Exkluziv, rođendanska proslava trebala se održati uz neočekivano društvo - njegovu bivšu suprugu Luciju Matić, s kojom ima dvojicu sinova, 10-godišnjeg Nou i sedmogodišnjeg Bona.

"Planirali smo veliko slavlje, s obzirom na to da je to kod nas u obitelji tako, sva naša slavlja i rođendani mojih sinova su velike proslave i tada se svi okupimo kod moje bivše supruge. Bio je plan da u našoj velikoj obitelji proslavimo rođendan Si, ali to se nažalost nije dogodilo’, pojasnio je Boris, priznavši kako je s bivšom suprugom i novinarkom zbog djece ostao u dobrim odnosima.

zagreb, 281002
dom sportova - koncert
goran bregovic i orkestar za svadbe i sprovode
u publici boris novkovic s djevojkom
foto dragan matic
-ziv-
CROPIX
Boris Novković s Lucijom Matić krajem 2002.

"Ako su se ljudi odlučili za roditeljstvo onda moraju biti dosljedni u tome, a u tome smo moja bivša supruga i ja uvijek bili dosljedni. U super smo odnosima svi skupa i to bi trebao biti najnormalniji način komuniciranja jer djeca su najbitnija", poručio je glazbenik. Ljubavna priča s manekenkom i studenticom Iris počela je prije dvije godine, da bi javnost za nju doznala kada je Boris Novković na zagrebačku premijeru dokumentarnog filma ‘Vatreni’ došao u njenom društvu.

Zagreb, 210518.
Kaptol Centar.
Premijera dokumentarnog filma Vatreni meksickog redatelja Edsona Ramireza. Film je o hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i njenom povijesnom uspjehu na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. Prihod od ulaznica namijenjen je Udruzi Kolibric.
Na fotografiji: Boris Novkovic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Goršić / Hanza Media
Boris Novković i Iris Volf


Čitajte i:

Možda niste znali koliko je Boris Novković bio velik osamdesetih

Moj prvi poljubac nije bio sladak

I moja bivša supruga i moja djevojka mogu računati na mene

Linker
15. travanj 2024 09:35