Boris Štok
 Matea Smolčić Senčar
#ostajemdoma

Boris Štok otkrio čemu se veseli: 'To nam je na listi prioriteta'

Osim na novom albumu riječki pjevač bavi se i radovima u kući te eksperimentima u kuhinji, za čitatelje Gloria.hr otkrio je kako odagnati dosadu u karanteni.

Ove dane u samoizolaciji provodi kod kuće i naš pjevač Boris Štok, u razgovoru za Gloria.hr otkrio je kako mu i ovi dani samo projure. Iako radi od kuće, nema vremena na bacanje, uz posao planira i dovršiti novi album. "Možda ću nabaciti još neku ideju. Srećom sve sam snimio prije nego je krenula karantena pa preostaje samo miks pjesama što radim 'online' s mojim timom kojeg čine Darko Terlević i Matej Zec. Također, uzeo sam malo i gitaru u ruke pa svako malo objavim neki mali session s kauča na Instagramu i Facebooku. Konačno se našlo vremena i za rad na sebi", kazao je ovaj Riječanin.

S kim se redovito čujete?

- Kao i većina, čujem se redovito s roditeljima, bratom i njegovom obitelji, prijateljima, pitam ako kome što treba i slično. Zaista vjerujem da će nas ova luda vremena zbližiti, natjerati da više pažnje posvećujemo bližnjima i možda promijenimo neke stare navike.

Je li vam dosadno i kako se animirajte?

- Nije mi dosadno ni najmanje! Osim muzike koja mi se stalno mota po glavi, ovih dana ćemo malo i ofarbati stan. Više se kuha i eksperimentira, a večeri su rezervirane za kauč, seriju, film, knjigu, čašu vina.

Što ćete prvo napraviti kad bude sve sigurno za izlazak i kad se stanje normalizira?

- Djevojka i ja imamo jedan važan datum u lipnju, pa je to na listi prioriteta :) Također, mislim da ću prvo izgrliti i izljubiti familiju i prijatelje, izaći i dobro se zabaviti s ekipom i negdje otputovati nekoliko dana! Svirati, otići na dobar koncert, predstavu, upiti što više dobre energije, ukratko nahraniti duh!

Što vam najviše nedostaje iz vanjskog svijeta?

- Svirke, putovanja, druženja, sport... ali uvjeren sam da će sve to brzo proći i da ćemo iz svega izaći puno jači i pametniji, po prirodi sam optimističan i ne znam drugačije. Ovih dana trebao sam snimiti spot za novi singl/pjesmu "Reci mi", kako to nije moguće, objavio sam novu pjesmu "Uvijek dio mene". Trebao sam i postati ambasador za jedno bezalkoholno piće i imao dogovorenih nekoliko svirki, ali je sve to prolongirano. Tako da jedva čekam da se stvari opet zavrte i da glazba ponovo krene :)

Pročitajte i:

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

Linker
19. travanj 2024 20:46