Boris Novković i Iris Volf
 Ronald Goršić / Hanza Media
Stigla roda

Borisu Novkoviću stigla prinova! Prije dolaska djevojčice Si rekli su 'da' u tajnosti

Glazbenik Boris Novković dobio je djevojčicu s manekenkom Iris Volf koja je već na početku veze objavila kako je sigurna da je upoznala ljubav svog života

51-godišnji pjevač Boris Novković potvrdio je da su on i 26-godišnja manekenka Iris Volf dobili prinovu! Iris je rodila djevojčici Si noćas u zagrebačkoj bolnici Merkur, a mama i beba se osjećaju dobro. Vijest da očekuju zajedničko dijete objavili su u listopadu prošle godine, nakon gotovo pola godine veze.

'Bila je to ljubav na prvi, na zadnji pogled, na uvijek i zauvijek', napisala je Iris uz fotografiju na kojoj pozira na plaži zagrljena s Novkovićem. Boris je 25 godina stariji od Iris, ali ljubav ne zna za godine.

Prvi je Borisov brak, onaj s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović, trajao pet godina. Potom je devet godina bio u braku s novinarkom Lucijom Matić s kojom ima dva sina, osmogodišnjeg Nou i petogodišnjeg Bona. Nakon razlaza s njom bio je u ozbiljnijoj vezi sa slikaricom Ivom Višošević, a krajem 2015. zaljubio se u Ines Katić, no njihov je brak završio nakon osam mjeseci. Ipak, Boris naglašava da će uvijek vjerovati u ljubav. To je i dokazao i ovoga puta jer su se Iris i Boris uoči dolaska prinove vjenčali u tajnosti.

Srdjan Vrancic / EPH

Linker
20. travanj 2024 13:03