Getty Images
Zaljubljeni

Bosonogi mladenci tajno se vjenčali na plaži

Švedska glumica, model i pjevačica izrekla je sudbonosno 'da' na plaži spremna za novo poglavlje svog života nakon što je prošla pakao rastave prije četiri godine.

Zvijezda televizijske serije 'Milijarde' glumica Malin Akerman vjenčala se proteklog vikenda na pješčanoj plaži u Meksiku za osam godina mlađeg kolegu, glumca Jacka Donnellyja. Na plaži su se okupili samo njihovi najbliži, prijatelji i obitelj, a zaljubljeni par nije skidao osmjehe na zabavi koja se odužila kasno u noć.

'Mladenci su bosonogi hodali po plaži, a ceremonija je bila savršena', komentari su uzvanika. Njezina ružičasta haljina Cushnie, savršeno se uklopila u ovo boho otkačeno vjenčanje. Glumici je ovo drugi brak, bila je šest godina udana za glazbenika Roberta Zinconea, a u braku je dobila sina Sebastian (5) koji je oduvijek najvažniji muškarac u njezinom životu.

LOS ANGELES, CA - APRIL 04:  Malin Akerman and Jack Donnelly attend the premiere of Warner Bros. Pictures'
Getty Images
LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 17:  Jack Donnelly (L) and Malin Akerman arrive at HBO's Post Emmy Awards Reception at the Plaza at the Pacific Design Center on September 17, 2018 in Los Angeles, California.  (Photo by Emma McIntyre/Getty Images)
Getty Images

'On je zrak koji udišem. Ako želim biti s njim i pružiti mu sve, moram imati dovoljno energije, dovoljno sna, moram uzeti dovoljno vitamina i svih hranjivih vrijednosti kako bi mogla biti uz njega', rekla je jednom prilikom glumica.

Linker
18. travanj 2024 12:56