Profimedia
Golupčići spremni za put

Bračna turneja o kojoj se priča: Harry i Meghan pakiraju kofere za putovanje

Prva službena turneja slavnog para počinje u Sidneyju, gdje će Meghan i Harry prisustvovati otvorenju igara "Invictus Games".

Beyonce i Jay-Z krenuli su sa svojom turnejom "On The Run II" i počeli ponovno puniti novinske stupce, no nagađa se da će bračni par koji nema veze sa svijetom glazbe nadmašiti ostale slavne supružnike i ponovno reflektore javnosti usmjeriti na sebe.

Riječ je, naravno, o princu Harryju i njegovoj novopečenoj supruzi Meghan, paru koji svojom modernom ljubavnom pričom nije osvojio samo Britance i Amerikance, već i cijeli svijet.

The Duke and Duchess of Sussex attend The Prince of Wales' 70th Birthday Patronage Celebration in the Gardens of Buckingham Palace, London, UK, on the 22nd May 2018.

Picture by Ian Vogler/WPA-Pool.
22 May 2018, Image: 372786314, License: Rights-managed, Restrictions: NO United Kingdom, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Nakon elegantnog vjenčanja koje nije razočaralo, Meghan će vatreno krštenje imati uskoro - na samostalnom putovanju s kraljicom Elizabetom II., a zatim će imati cijelo ljeto da smisli što će ponijeti na bračnu turneju koju je kraljevska palača potvrdila danas.

Naime, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa na putovanje će krenuti na jesen, s prvom postajom u Australiji.

Nakon Australije, par će se zaputiti na Fiji, zatim u Tongu pa na Novi Zeland iz kojeg će se vratiti u Veliku Britaniju.

O putovanju u Sidney već se dulje govori; tamo će se održati sportske igre "Invictus Games", u čijoj organizaciji sudjeluje i popularni britanski princ.

Meghan, koja je proteklog vikenda na proslavi kraljičina rođendana oduševila u haljini boje breskve s kojom je prekršila i nekoliko 'pravila dvora', sigurno će na put ponijeti interesantnu jesensku garderobu kojom će nastaviti diktirati trendove.

Prince Harry, Duke of Sussex, Meghan Markle, Duchess of Sussex 
Celebration marking The Queen's official birthday, Trooping The Colour, The Queen's official birthday, Buckingham Palace, London, England UK on June 09, 2018., Image: 374414051, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Capital pictures
Profimedia, Capital pictures

Linker
16. travanj 2024 14:23