Par ima šestero djece, uključujući troje posvojenih, starosti od 10 do 17 godina
 Profimedia, INF
POSLJEDNJA RUNDA

Brad Pitt i Angelina Jolie blagdane će provesti u sudnici

Prijeporu između Angeline Jolie i Brada Pitta nema kraja. Po svemu sudeći, bivši partneri provest će blagdane u sudnici jer se još uvijek ne mogu dogovoriti ni oko djece, ali ni oko imovine.

Sukob između nekadašnjih holivudskih miljenika Angeline Jolie i Brada Pitta traje unedogled, trebao bi dobiti svoj epilog 4. prosinca kada će kreniti parnica za skrbiništvo nad njihovih šestero djece Maddoxa (17), Paxa (14), Zahare (13), Shiloh (12) i desetogodišnjih blizanaca Knoxa i Vivienne. 'Plače se pod tušem, a ne pred djecom. Oni moraju znati da će sve biti u redu čak i ako ti nisi u to siguran', rekla je Angelina nedavno.

Hollywood actors Brad Pitt (L) and actress Angelina Jolie (2nd R) arrive with their children Knox (beside Pitt), Vivienne (R) and Pax (C) at Haneda international airport in Tokyo, Japan on July 28, 2013.  REUTERS/Issei Kato/File Photo
/ REUTERS
Sretna obitelj prije četiri godine

JLP

Angelina Jolie i Brad Pitt prošlo ljeto dijellili su skrbništvo, pa su djeca dio vremena provodili u Los Angelesu, a dio u Londonu, s time da je glumica bila primarni skrbnik, dok je Pitt imao neograničeni telefonski pristup svojoj djeci. U dokumentu kojeg su se oboje tada držali stoji da ako maloljetna djeca i dalje neće imati kontakt sa svojim ocem, postoji mogućnost da će se smanjiti količina vremena koje provode s majkom te primarno skrbništvo dodijeliti ocu.

Pregovori od tada ipak su propali, a njihova privatna zavrzlama čeka presudu sudskog čekića. Bračni par nije imao predbračni ugovor, pa i to dodatno otežava dogovor. Jolie traži primarno skrbništvo nad djecom, dok se Brad bori za zajedničko skrbništvo. Oboje su na rubu snaga i dosta im je prepiranja, pa su predali papirologiju u Los Angelesu umirovljenom privatnom sucu kojeg mole za pomoć.

Par se rastao u rujnu 2016. godine, a njihovo natezanje i dalje traje. Spojiili su se na setu filma 'Gospodin i gospođa Smith' 2005. godine, a Brad se zbog fatalne kolegice rastao od Jennifer Aniston.

Linker
18. travanj 2024 11:17