Getty Images
Da, zaljubljen sam

Brad Pitt ponovno ljubi: Nakon tri fatalne ljubavi s glumicama, osvojila ga je guruica

Od razvoda s Angelinom Jolie, glumca Brada Pitta svako toliko povežu s nekom novom damom, a ovog puta, kako izgleda, se stvarno zaljubio i to u ženu koja nema nikakve poveznice s njegovim prijašnjim ljubavima.

Nakon što je priznao svijetu da je imao velikih problema s alkoholom, ali se nakon razvoda s Angelinom uspio riješiti svoje ovisnosti, čini se kako glumac Brad Pitt ponovno ljubi. Ovog puta spojili su ga s duhovnom savjetnicom i prijateljicom Sat Hari Khalsom, dizajnericom američkog državljanstva koja živi u Indiji.

Vijest donosi novi broj magazina Us Weekly na kojem Brad Pitt s naslovnice poručuje "Da, ponovno sam zaljubljen", i razotkriva kako mu je dugogodišnja prijateljica sve češća pratnja na događanjima. Da sve ne ostaje samo na navodima potvrdio je izvor blizak paru. "Ona putuje s njim po svijetu na premijere filma "Ad Astra". Bila je i na premijeri filma u Las Angelesu, 19. studenog, a s događaja su otišli u isto vrijeme, ali razdvojeni.

Prije Khalse, slavnog su glumca povezivali s kolegicom Charlize Theron s kojom ljubav nije dugo trajala. Izvori bliski paru govore kako je sve pošlo krivo u startu: "Oboje su imali puno nedovršenih stvari iz prošlosti", a samo tri mjeseca nakon prekida Brad je shvatio da ga s dugogodišnjom prijateljicom ipak povezuje nešto više.

"Brad želi izbjeći veze s glumicama. U ovoj fazi života zanimaju ga žene koje nisu dio te industrije. Najviše mu se kod Khalse sviđa što oko nje nema drame. To je ono što ga najviše privlači.", ističe izvor.

"Ipak, on tu vezu ne smatra jako ozbiljnom. Za njega je ona vrlo specijalna osoba s kojom uživa provoditi vrijeme", zaključuje izvor. Brad je sretan jer ih najprije povezuje prijateljstvo i to je zdrava baza. Glumac iza sebe ima dva propala braka - onaj s glumicom Jennifer Aniston te s glumicom Angelinom Jolie, s kojom ima šestero djece, dok njegova prijateljica ima kćer Amrit po kojoj je nazvala i jednu od svojih kolekcija nakita.

Brad trenutačno uživa u velikom povratku u glumački svijet: nakon što je publiku osvojio s filmom "Bilo jednom u Hollywoodu", ponovno oduševljava u ulozi astronauta u filmu "Ad Astra".

LOS ANGELES, CALIFORNIA - SEPTEMBER 18: Brad Pitt attends the premiere of 20th Century Fox's
Getty Images

Linker
23. travanj 2024 12:30