Profimedia, Mega Agency
vrijeme ne liječi rane

Bradley Cooper: 'Život mi se promijenio nakon najtežeg dana za obitelj'

U siječnju 2011. godine dogodio se nemili trenutak u životu slavnoga glumca, jedan od najtežih u njegovu životu - umro mu je tada voljeni otac Charles Cooper. Priznao je da se nikako ne može oporaviti od tog gubitka koji se proteže u sve pore njegova života.

'Vrijeme liječi sve' poslovica je koja za Bradleya Coopera (43), priznao je sam glumac, kao da ne vrijedi. U razgovoru za New York Times rekao je: 'To je sada neka nova stvarnost. Sve, sve. Ne samo jedna stvar, to je cijeli novi svijet. I tako je stalno. Tako je bilo mjesec poslije. Tako je bilo na izdisaju. Ja sam ga držao, i tada se činilo kao da se sve promijenilo'.

Ovo nije prvi put da je govorio o smrti oca. Na uvaženom skupu prilikom lansiranja imunoterapije za oboljele od raka na američkom institutu Parker upozorio je na činjenicu da si ne mogu svi, poput njegova oca, priuštiti skupo liječenje, skrb, njegu i enormnu količinu napora koji je uložila najuža obitelj njegova oca tijekom njegove bolesti i osobito prije kraja.

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN ITALY ** Century City, CA  - *EXCLUSIVE*  - Bradley Cooper and Irina Shayk have a casual lunch with their daughter in Century City, CA. The family are seen heading to their car after grabbing some groceries.

Pictured: Lea De Seine Shayk Cooper, Bradley Cooper



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 364067994, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

U vrijeme smrti oca Bradleyju je bila ponuđena uloga u filmu 'A star is born' odnosno 'Zvijezda je rođena', čiji je redatelj tada bio Clint Eastwood. Odbio je priliku jer se nije osjećao doraslim tumačiti ulogu Jacksona Mainea.

Kako bilo, četiri godine kasnije prihvatio je napokon tu ulogu i ne samo da je stao uz bok Lady Gagi, koja je odigrala njegovu ljubav, Ally, već je upravo on režirao film te surađivao na pisanju scenarija.

'Iskreno, mogao sam to vidjeti na svom licu. Jednostavno sam to osjećao'.

Cooper danas ima obitelj - s modelom Irinom Shayk, s kojom je u vezi od 2015, ima kćerkicu Leu De Seine, koja ima godinu dana.

EXCLUSIVE: Bradley Cooper and Irina Shayk take their baby Daughter Lea for a stroll, Irina Wore a Colourful striped t-shirt dress, NYC

***SPECIAL INSTRUCTIONS*** Please pixelate children's faces before publication.***.
03 May 2018, Image: 370474473, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Linker
17. travanj 2024 17:58