Irina Shayk i Bradley Cooper
 REUTERS
ROMANTIKA NA CRVENOM TEPIHU

Bradley i Irina zaustavljali poglede sve dok se nije pojavio par koji im je ukrao svu pozornost

Romantičnih trenutaka na crvenom tepihu Zlatnog globusa nije nedostajalo: svi se slažu da su Bradley Cooper i Irina Shayk najseksepilniji par, ali pozornost im je ukrao Michael Douglas svojom romantičnom gestom prema supruzi Catherine Zeta-Jones, a mnogima je za oko zapeo i jedan od parova čija ljubav traje više od 40 godina.

Crvenim tepihom jučerašnje dodjele Zlatnih globusa prošetali su brojni holivudski parovi. S obzirom na to da se radi o jednom od najznačajnijih holivudskih evenata, ne čudi što su mnogi stigli pokazati svoju savršenu ljubav pa pred objektivima kamera nije nedostajalo zaljubljenih pogleda, nestašnih dodira ni strastvenih poljubaca.

Svi su s nestrpljenjem čekali par koji rijetko dolazi na događanja zajedno: manekenka Irina Shayk (33) došla je podržati svojeg muškarca, glumca Bradleyja Coopera (44), čiji je film "A Star Is Born" bio nominiran u više kategorija, ali kući je otišao tek s jednom nagradom - onom za najbolju pjesmu. Na početku večeri par je blistao na crvenom tepihu, a mnogi su ih prozvali najseksepilnijim s dodjele Zlatnog globusa.

Ipak, pozornost su im ukrali Michael Douglas (74) i Catherine Zeta-Jones (49). Glumački par koji je imao svoje bolje i lošije dane pa je svaki njihov zajednički izlazak dočekan s oduševljenjem, osobito jer nikad ne nedostaje malih romantičnih gesta.

Na dodjelu je stigao i glumac Jim Carrey (56) u društvu glumice Ginger Gonzaga (34), svoje nove ljubavi koju je pronašao na setu serije "Kidding", a svoju vezu su potvrdili tek prije nekoliko dana. "Svježe" zaljubljen je Rami Malek (37) koji je svoju vezu s Lucy Boynton (24), u koju se zaljubio na setu filma "Bohemian Rhapsody" priznao neki dan kad ju je nazvao svojom ljubavi i najvećim osloncem. I dok oni svoju vezu broje u tjednima ili eventualno mjesecima, glumac Jeff Bridges (69) na crveni je tepih stigao sa svojom suprugom Susan Geston s kojom je u braku već 42 godine.

Pogledajte tko je sve na dodjelu stigao sa svojom "boljom polovicom"!

Linker
25. travanj 2024 17:54