James Middleton
Kate će imati puno posla

Brat Kate Middleton zaručio se nakon samo godinu dana veze: Prsten koji je kupio budućoj supruzi nestvarno je lijep

Nakon što su se upoznali 2018. godine, poduzetnik James Middleton i financijska stručnjakinja Alizee Thevenet zaljubili su se preko ušiju i shvatili da svoju vezu žele podići na višu razinu. Njihovu tajnu razotkrili su strani mediji pa je par brže-bolje potvrdio sretnu vijest uz, naravno, objavu na društvenim mrežama.

U stranim medijima danas je buknula vijest da se James Middleton (32), brat Kate Middleton, zaručio s dugogodišnjom djevojkom Alizee Thevenet (29), a par je sretnu vijest konačno i potvrdio. James je na Instagramu s prijateljima i fanovima na Instagramu podijelio fotografiju uz kratki opis: "Rekla je DA! Naša tajna je otkrivena, ali ne možemo biti sretniji što je možemo podijeliti".

James je za svoju buduću suprugu izabrao predivan zaručnički prsten s dragim kamenom safirom, koji neodoljivo podsjeća na prsten kojim je princ William zaručio Kate Middleton 2010. godine., a pripadao je njegovoj majci, princezi Diani. James je nakon ove fotografije na Instagramu zaredao nekoliko Insta storyja u kojima je opisao kako ju je zaprosio. U prvom storyju, odnosno videu, pao je poljubac ispod vode, dok je u drugom podijelio neke od zajedničkih fotografija.

James Middleton

Iako su James i Alizee svoju vezu držali podalje od očiju javnosti, poznato je da su se zaljubili prošle godine. James je u siječnju svoju djevojku poveo na obiteljski odmor na otok St. Barts, a pridružili su im se njegova sestra Pippa i njezin suprug James Matthews.

Jamesova majka Carol prošle je godine izjavila kako se nada da će jednog dana imati "dražesnu snahu", aludirajući na Alizee. Ova financijska stručnjakinja tijekom flertanja s Jamesom nije niti znala da je on brat Kate Middleton, već je to saznala nakon par tjedana. U središtu medijske pozornosti do sada je bila njegova sestra Pippa, što će se s pripremama za nadolazeće vjenčanje sigurno promijeniti.

LONDON, ENGLAND - JULY 05:  (L-R) Pippa Middleton and James Middleton applaud Kyle Edmund of Great Britain defeating Bradley Klahn of the United States during in the Men's Singles second round match on day four of the Wimbledon Lawn Tennis Championships at All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 5, 2018 in London, England.  (Photo by Michael Steele/Getty Images)
Getty Images
Sa sestrom Pippom Middleton prošle godine na Wimbledonu

Kada je javnost saznala za vezu Kate Middleton i princa Williama, James je osjećao užasan pritisak te se borio s depresijom. "Odjednom su mi svi "sudili" jesam li uspješan ili propalica. To je bio veliki pritisak na mene. Depresija me u potpunosti onesposobila. Zbog nje se nisam mogao pomaknuti iz kreveta, a zbog anksioznosti sam se osjećao krivim što se ne mogu ustati. Stalno sam razmišljao zbog čega sam depresivan. Imao sam sretno djetinjstvo, imao sam sve što želim. Nije da sam želio nešto više, ali tu je bilo nešto što me sputavalo u svemu. I što sam više ignorirao, to je više preuzimalo dominaciju", otkrio je ranije ove godine.

Linker
19. travanj 2024 04:13