Michael Sleggs Instagram
Zadnji dani

Britanski glumac umire od raka: Fanovima napisao oproštajno pismo i potpuno im slomio srce

Michael Sleggs na Facebooku je s obožavateljima podijelio da je njegova bolest došla u terminalnu fazu i da mu nema spasa. Iako njegova obitelj jako tuguje, kao i fanovi diljem svijeta, priznao je da se ne boji i ne žali ni za čim.

Britanski glumac Michael Sleggs (33), poznat po ulozi u BBC-jevom mockumentaryju "This Country" sa svijetom je podijelio tužnu vijest da umire od raka i da posljednje dane želi provesti u miru svog doma.

"Zdravo, prijatelji. Kao što mnogi od vas znaju, posljednjih nekoliko mjeseci proveo sam mnogo vremena u bolnici. Ovaj posljednji put odlučeno je kako više nema opcija pa su me liječnici poslali kući na palijativnu skrb kako bih ostatak života proveo u miru svog doma. Nije mi dana nikakva specifična vremenska granica, ali do pogoršanja je došlo prilično brzo", otkrio je glumac.

Svoje obožavatelje redovito je izvještavao o bolesti, a sada mu, kako kaže, više nema spasa jer je rak došao do terminalne faze, odnosno faze u kojoj izlječenja nema. "Puno spavam i jedva sam izbjegao padanje u komu slučajnim predoziranjem morfijem neki dan. U svakom slučaju, ovo nije idealan način na koji sam zamislio da će stvari razvijati. Samo sam vam htio reći da volim svakoga tko čita ovaj status; svi ste bili nevjerojatno ljubazni, brižni ljudi i svi ste dotaknuli moj život na toliko jedinstvenih i nevjerojatnih načina", napisao je.

"Žao mi je ako sam previše patetičan, ali svatko se ima pravo oprostiti pa mi nemojte zamjeriti. Ako se pitate zašto ne zvučim prestrašeno...Pa u početku sam bio, ali, kao i uvijek u vrijeme krize, okrenuo sam se Bogu i svojoj kršćanskoj vjeri", nastavio je glumac.

Dodao je da mu je Biblija pomogla jer mu je promijenila način razmišljanja i da ne žali ni za čim. Iako šokirani i tužni, obožavatelji su mu iskazali punu podršku u komentarima i poručili da se drži najbolje što može.

Linker
23. travanj 2024 14:15