Dino i Danijela Dvornik s malenom Ellom
 Arhiv Glorije
Poseban dan

Bura emocija Danijele i Elle Dvornik

S posebnim se emocijama Danijela (50) i Ella Dvornik (26) prisjećaju današnjeg dana; rođendana Dine Dvornika. Uvijek spreman za feštu i duženje, legendarni je glazbenik i svoj dan obilježavao uz zabavu. Stoga ni danas, kada bi proslavio svoj 53. rođendan neće biti manje veselo.

Split večeras priprema kraljevsku rođendansku zabavu, slavi se rođendan kralja funka. Festival Aj Cha, stvoren njemu u čast za svoj treći dan priprema pravu poslasticu. Na Starom placu u Splitu Dinovi prijatelji i kolege glazbenici, Tribute band Dino Dvornik s Nikolom Marjanovićem, Marijan Ban i Diktatori, Neno Belan i Fiumensi i gosti iznenađenja zaduženi su za zabavu dostojnu legende.

split,sutivan140806
Dvornikovi
Dino,Danijela i Ela
Foto:Duje Klaric
-studio-
Duje Klarić / Cropix

Putem društvenih mreža oglasile su se Ella i Danijela i pozvale na veliku rođendansku feštu gdje će plesati uz njegove hitove. Uz fotografiju staru više od 20 godina na kojoj tata ljubi svoju mezimicu Ella se prisjetila prisnosti s ocem.

Posebno joj nedostaje ovih dana kada proživljava svoje najintimnije trenutke. Naime, s partnerom Charlesom Pearceom (39) čeka svoje prvo dijete koje na svijet stiže krajem godine. Danijela se pak neizmjerno veseli što će postati baka.

'Vesela sam i jedva čekam da nam u život uđe taj mali 'hibrid'. Taman su joj godine da postane mama, jer sve je lakše kad si mlad. A i ja sam još mlada, jer biti baka s umjetnim kukovima nije baš zabavno. Uglavnom, bit ću ja dobra baka, pravedna, popustljiva i taman stroga da se konci ne pogube. a tek kad se prabake umiješaju...već vidim da će biti zabavno! Nije Charliju lako, treba podnijeti sve te generacije mediteranskih žena. Charlie, izdrži!', našalila se nedavno Danijela.

zagreb 141205
Poznati hrvatski pjevac Dino Dvornik preminuo je u Zagrebu u 45 godini pod jo¹ nepoznatim okolnostima. Dino Dvornik je poznati hrvatski pjevac i sin poznatog hrvatskog glumca Borisa Dvornika. Dino,  Danijela i Ella.
Foto: Damjan Tadic / Cropix
Damjan Tadić / Hanza Media
Danijela, Dino i njihova kći Ella dok je bila još tinejdžerica.

Linker
18. travanj 2024 13:37