Profimedia, Backgrid USA
darivanje djeteta

Četiri dana se uspješno skrivala: Meghan Markle uhvaćena u New Yorku na 'baby showeru'

Iako se nadala kako će njezino putovanje u New York ostati tajno, Meghan Markle uhvaćena je na putu na baby shower koji je za nju organizirala njezina najbolja prijateljica, iako se nagađalo kako, zbog kraljevskih pravila, vojvotkinja može zaboraviti na to.

Vojvotkinja od Sussexa uhvaćena je na izlasku iz hotela The Mark u New Yorku, na putu na baby shower koji se održava na Upper East Sideu. Trenutačno najpopularnija trudnica blistala je u jednostavnom outfitu: u crnom kaputiću i uskim trapericama koje je kombinirala s nude cipelama i torbom. Meghan se skrivala iza crnih sunčanih naočala, ali ovog puta nije promaknula fotografima. Iako je u New Yorku već četiri dana, tek su je danas, prije baby showera, uspjeli uhvatiti.

Meghan Markle in New York to be guest of honour at a baby shower being thrown by her closest friends.
19 Feb 2019, Image: 414693872, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Britanska vojvotkinja imat će maleni party na kojem će je najbliže prijateljice darivati povodom njezine prve trudnoće, a zapravo se radi o malom okupljanju za njezinih 15 prijateljica s kojima se zbog kraljevske obitelji više ne druži toliko često. Među gostima joj je najbolja prijateljica Jessica Mulroney, koja je sve i organizirala, a u dolasku u restoran uhvaćena je Abigail Spencer s kojom je glumila u seriji "Face".

New York, NY  - Abigail Spencer is seen arriving at the Mark Hotel ahead of Meghan Markle's baby shower.

Pictured: Abigail Spencer



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 414693776, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Glumica Abigail Spencer

Putovanje u New York, prvo nakon vjenčanja za princa Harryja, planirano je mjesecima, a vojvotkinja mu se posebno veselila jer će većinu njih vidjeti tek nakon što rodi svoje prvo dijete. Prethodne dane provela je s Jessicom, a posjetila je i svoje omiljeno mjesto Laduree u SoHou gdje je svratila na macarons i čaj.

Meghan Duchess of Sussex
Meghan Duchess of Sussex Baby Shower, New York, USA - 19 Feb 2019, Image: 414689953, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Na darivanju djeteta, običaju koji je sve češći i kod nas, sve je ukrašeno mnoštvom proljetnog cvijeća, čime se naglašava termin porođaja - krajem travnja. Uz ružičaste, dominirali su narančasti i žuti tulipani, a dio dekoracije je i drvo naranče koje simbolizira prosperitet, sreću i uspjeh. Fotografi su uhvatili i jedan od prvih darova - kolijevku brenda babyletto koja se prodaje po cijeni od oko 2500 kuna.

New York, NY  - Abigail Spencer arrives to her friend Meghan Markle's baby shower.

Pictured: Gifts



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 414694530, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

I dok su mnogi smatrali kako se baby shower neće održati, na kraju se ispostavilo da će Meghan imati čak dva: ovo u New Yorku je prvo, dok će prije službenog puta u Maroko slaviti sa svojim britanskim prijateljima.

New York, NY  - Meghan Markle and Abigail Spencer are seen leaving
Profimedia, Backgrid USA

Linker
25. travanj 2024 12:02